Peanut & Raspberry cup

Med inspiration från den virala desserten Dubai chocolate strawberry cup, har vi nu tagit fram en variant med jordnöt, saltiner och hallon! Den perfekta kombinationen av sött, salt och syrligt som passar perfekt som avslutning på middagen eller som en festlig dessert.
Ingredienser för 4 st portioner:
- 1 st Jordnötscréme med havssalt, från La Perla
- 2 st Jordnötschoklad, från Bernardi
- Saltiner
- Färska hallon
Gör så här:
- Smält jordnötschokladen i vattenbad eller i mikron.
- Blanda krossade saltiner med jordnötskrämen. Om krämen är för fast, värm den i mikron i några sekunder.
- Varva hallon, jordnötsblandningen och smält choklad i ett glas eller en skål.
- Toppa med hallon och hela saltiner.
- Njut!
Tips: Desserten kan förberedas i förväg och förvaras i kylen. Ta fram den cirka 30–60 minuter innan servering så den hinner bli rumstempererad.