chokladprovning

Chokladprovningar

Visste du att vi både erbjuder digitala chokladprovningar och provningar på plats med vänner eller kollegor, för såväl privatpersoner som större sällskap?

Under provningen får du lära dig allt om kakao och choklad. Hur gör man choklad? Vad är bra choklad? Är vit choklad verkligen choklad? Nu kan du äntligen få svar på din chokladfråga!

Den klassiska provningen är ca 60 minuter och du får då njuta av 12 chokladbitar från olika varumärken varav flera av dem rankas som några av världens bästa choklader. Är det ett sällskap på minst 10 personer så blir priset för en provning 449 kr per kuvert men är sällskapet minst 15 personer så blir priset 349 kr per kuvert.
 
Vi arrangerar även lakritsprovningar samt kombinationsprovningar med drycker.

Boka din goda och trevliga upplevelse med oss.

bakgrund

"Det handlar inte bara om att smaka, utan också om att se, känna och lukta för att verkligen uppskatta varje nyans av chokladens komplexitet, samtidigt som man kan njuta av en trevlig stund tillsammans med sina vänner"

bakgrund

Boka privat provning för ditt sällskap

349kr/st

60 min

449kr/st

60 min

bakgrund

Boka provning för ditt företag

279kr/st (ex moms)

Minst 10 deltagare

60 min

359kr/st (ex moms)

Minst 10 deltagare

60 min

Våra klassiska provningar


Beriksson erbjuder specialanpassade provningar för dig och ditt sällskap men vi har även inbokade provningar runtom i Sverige som du kan anmäla dig till. Under de gemytliga provningarna får ni smaka ett brett och spännande utbud av choklad eller lakrits från vårt sortiment. Exempel på choklad som serveras på provningarna är de prisbelönade Marou faiseurs de chocolat, Chocolate Tree och Wermlandschoklad.
 
Under lakritsprovningarna får ni prova ekologisk lakrits från Kalabrien som rankas som den bästa i världen på grund av den välbalanserade smaken. Ni får då smaka lakrits från Nature Med. Ni har även möjlighet att avsmaka dem till goda drycker av olika typer. Vi erbjuder provningar med såväl whisky, öl, rom och calvados.
Vi har provningar i Göteborgsområdet med smakexperten Fredrik Sahlsten Glimmevi, i Västsverige av Benny Eriksson.
 
Under provningarna kan ni exempelvis få njutningstips, information och kuriosa kring hur dessa produkter odlas, skördas, hur ursprung och floran i området påverkar produkterna och hur dessa läckerheter påverkar din hälsa. Förutom detta får du ju även träffa andra trevliga människor som också älskar det goda livet.

Du kan även ringa oss & boka på tel.nr: 0520-82007

Benny