Sista chansen

Kära återförsäljare. Vi jobbar ständigt på att erbjuda dig ett spännande sortiment av högkvalitativa godsaker i fina förpackningar. Men ibland måste vi tyvärr också ta avsked. Här hittar du produkter som kommer att utgå ur vårt sortiment inom kort och givetvis erbjuder vi dig ett extra bra pris på dessa.

 

Har du frågor?

om antal, pris, rabatter, bäst före datum eller något annat? Ring oss på 0520-82007 eller skicka oss ett mail här.

 

 

Utgående design

 

 

 

 

 

Tronchetti – 100 % lakrits – putsad

Lakritspastillerna i tronchetti innehåller också endast lakrits från lakritsroten och inget annat. Men dessa pastiller har en blankare yta än Grezze (se ovan), och på grund av detta får den också en annan smak. Den har mer beska och mer kryddighet än Grezze. Den har också en fyllig smak och en lång eftersmak. Plåtask 40 gram. Asken har bytt design, så denna tidigare designen är snart slutsåld.

 

 

 

Zuccherini – lakritskärna med sockertäcke med lite mintsmak

En mildare och sötare lakrits som har ett sockertäcke med en mild mintsmak. Plåtask 40 gram. Asken har bytt design, så denna tidigare designen är snart slutsåld.

 

 

 

 

Majani Cremino Maracaibo 

Prisbelönt creminonougat gjord på den finaste kakaon från Venezuela och vanilj från samma kakaobönder. Len nougat med hasselnöt, mandel och kakao.

Cremino Maracaibo fick pris från italienska chokladakademin 2019.

Hasselnötshalt: 29 %

Kakaohalt: 27 %

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulvermandel, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

10,13 gram per pralin.

 

Läs mer om Majani.

 

 

Fiat Cremino Freedom Mandel 

Len Cremino-nougat utan konventionellt socker med Maltitol och mandel.
Mandel: 40 %.
Kakaohalt: 18 %

Ingredienser: sötningsmedel (maltitol), mandel (40 %), kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

Kan innehålla spår av andra nötter och mjölk. Innehåller naturligt förekommande socker.

10,13 gram per pralin.

Läs mer om Majani.

 

Cantuccini med anis och russin – Produkten utgår

Anicini-biscotti är en del av den gamla florentiska bak-traditionen; det ursprungliga receptet har varit med sedan Scapigliatos tidiga år. Anis/russin-cantuccinin har en stark och fyllig smak som kombinerar aromerna av anis med mjukheten hos sultanrussin.
150 g.

Läs mer om Scapigliati. 

 

Ppura ekologisk olivolja med basilika

Vår smaksatta olja görs på traditionellt sätt: ekologisk färsk basilika läggs in i den ekologiska lätt fruktiga olivoljan och balanserar smaken perfekt. Olivoljan kommer från den mångfaldigt prisade olivoljeproducenten Luigi Tega. Resultatet är magiskt. 100 ml

Läs mer om Ppura. 

 

 

 

Bondolfi Boncaffé 

Kaffe från Rom som doftar och smakar himmelskt. Kaffekoppar kvar.

 

Art.nr. Bon108 – Espressokoppar helfärg 

Dessa glädjehöjande färgglada espressokoppar ligger sex i varje låda med sex olika färger på koppar och assietter. Färgerna ser du ovan.

 

art.nr. Bon112 – Espressoglas

Du kan köpa små genomskinliga espressoglas som gör att du ser drycken på ett elegant sätt. Glasen kommer sex stycken i en låda. 

 

 

Kaffekoppar orange/vita

Kopparna som du ser ovan håller på att sälja slut men vi har fortfarande kvar några fåtal. De finns att välja på som espressokoppar och cappuccinokoppar och tillhörande assietter. 

 

Läs mer om Bondolfi Boncaffé här

 

 

 

Giandujotti – Produkten utgår ur sortimentet

Italiensk söt och krämig giandujottinougat med vit choklad.

Ingredienser: socker, hasselnötter 25%, kakaosmör, mjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), naturlig vaniljarom. 
Kan innehålla spår av andra nötter (mandel, pistage och valnöt)

25 % hasselnötter.

10 gram.

 

 

 

Rompralin (Rhum)

Mörk chokladpralin med krämig och smakrik romfyllning.
Receptet innehåller inga nötter.

Ingredienser: mörk choklad 50 % (kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), arom: naturlig vanilj), krämig fyllning med rom och choklad 50 % (mörk choklad (kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri); arom: naturlig vanilj), glukos-fruktossirap, jamaicansk rom, skummjölkpulver, socker, ägg, vetemjöl (gluten).

Kakaohalt: 52 %

Kan innehålla spår av nötter samt mandel, valnöt och pistage.

14 gram. 

  

Mörk chokladpralin med hasselnötsfyllning och hel hasselnöt (Nocciola)

Mörk chokladpralin med krämig hasselnötscréme och hel hasselnöt.

Ingredienser: mörk choklad 50 % (kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), arom: naturlig vanilj), krämig fyllning med hasselnötscréme och kakao 50 % (socker, vegetabilisk olja och fettt (palm- och palmkärnolja), hasselnötter 7 %, skummjölkspulver, kakaopulver, laktos (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), vanillin. Hel hasselnöt 16 %.

Kan innehålla spår av andra nötter (mandel, valnöt och pistage.)

14 gram.

  

Läs mer om Oliva.

 

 

 

 

 

Special Edition – Minttryffel – Utgår ur sortimentet

Höstens Special Edition från Mathez bjuder på en favorit i repris; Vi frågade i våra sociala medier vilken av smakerna som har varit godast hittills och minttryffel var svaret. Njut av en krämig fransk tryffel med mint-krisp.

Mathez Special Edition Mint ingår i vita serien och finns till och med december eller så långt lagret räcker. Special Edition är en kollektion med en ny tillfällig smak som lanseras var sjätte månad. 

250 gram.

 

Läs mer om Mathez. 

 

 

 

 

 

Majani Cremino Bricks – Utgående produkt

 

 

 

 

Len hasselnöt- och mandelnougat (ingen mjölk i receptet) (Blått papper)

Hasselnötter: 22 %
Mandel: 21 %
Kakaohalt: 14 %

Ingredienser: socker, hasselnötter (22%)mandel (21%), kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj. Kan innehålla spår av andra nötter och mjölk.

10 gram per pralin.  

 

Len mjölkchokladnougat med hasselnöt och mandel med krispiga hasselnötsbitar (grönt papper)

Hasselnötter: 44 %

Kakaohalt: 19 %

Ingredienser: hasselnötter (44 %), socker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulvermandel, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj. Kan innehålla spår av andra nötter.

10 gram per pralin. 

 

Läs mer om Majani.