Klassisk rulltårta med hallon och flädersylt

Ingredienser:
- 3 ägg
 - 2 dl socker
 - 2 dl vetemjöl
 - 2 tsk bakpulver
 - 1/2 dl mjölk eller vatten
 
Fyllning:
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225 grader.
 - Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver i en skål och sikta i det i äggblandningen. Rör försiktigt. Rör sist i mjölken. Bred ut smeten på en bakpappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter. Håll koll så den inte bränns.
 - Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och drag av det gamla pappret. Om det sitter fast kan ni pensla med kallt vatten på baksidan av pappret.
 - Låt svalna under plåten.
 
Bred på sylten. Rulla ihop och njut. Det går bra att frysa.