En smakresa i ett outforskat chokladland
Marou, Vietnams första premiumchoklad, började som en dröm och ett äventyr, och är idag ett av världens mest uppmärksammade och prisbelönade chokladmärken. Läs mer.
Vill du kombinera chokladen till en god dryck? Se hela vår dryckesguide.
När Marou under tidiga morgnar är på väg till sina kakaobönder är Cà Phê Sữa ett måste. Det är en särskild typ av kaffe med kondenserad mjölk som du finner vid varje gathörn i Vietnam. Denna choklad är inspirerad av den vietnamesiska traditionen av att träffas och konversera över en kopp kaffe; Smaka det perfekta mötet av vietnamesiskt Robustakaffe, mjölk och Single Originchoklad. Mjuk och len mjölkchoklad med den typiskt runda och fylliga kaffesmaken från Vietnam.
44 % kakaohalt.
Marou betalar ett pris över marknadens standard för kakaon, och det gör de både för att kakaobönderna ska få rättvist betalt men också för att de då hjälper kakaobönderna att investera mer pengar i sina kakaofarmer. På det sättet kan de hela tiden höja standard och kvalitet, vilket ger en choklad som bara blir godare och godare.
Njut av en handgjord choklad, handinpackad i handpressat papper. Det blir inte mer handgjort än såhär.
Producent Marou - Ursprung Vietnam - Läs mer.
Ingredienser: Rörsocker (25,5%), kakaosmör (24%), HELMJÖLKSPULVER (23%), kakaonibs (20%), kaffe (7,5%), kakaohalt: 44%.
Näringsvärde, medelvärde per 100g: Energivärde: 2510 KJ / 600 kcal, Fett: 42 g, varav mättat fett: 29 g, Kolhydrat: 46 g, varav sockerarter: 331 g, Protein: 9,0 g, Salt: 0,2 g.
Förvaras torrt och svalt.
Marou, Vietnams första premiumchoklad, började som en dröm och ett äventyr, och är idag ett av världens mest uppmärksammade och prisbelönade chokladmärken. Läs mer.