Vietnamesisk mörk choklad med mynta & apelsin med kakao från regionen Dong Nai. Vegansk bean to barchoklad från prisbelönade Marou. Chokladen är Direct trade – nötfri, glutenfri, mjölkfri och vegansk. 68 % kakaohalt.
Läs mer
Vår lena och välbalanserade choklad från Dong Nai har smaksatts med solmogen söt apelsin och vild chokladmynta från regionen Dong Nai där också kakaon odlas. Njut av en smakrik hyllning till en av våra mer underskattade kakaoursprung; Blommiga citrustoner och friska noter av chokladmynta i ett utsökt smakmöte som harmonierar med en lång eftersmak av fyllig kakao på tungan.
Kakaohalt: 68 %.
Marou betalar ett pris över marknadens standard för kakaon, och det gör de både för att kakaobönderna ska få rättvist betalt men också för att de då hjälper kakaobönderna att investera mer pengar i sina kakaofarmer. På det sättet kan de hela tiden höja standard och kvalitet, vilket ger en choklad som bara blir godare och godare.
Njut av en handgjord choklad, handinpackad i handpressat papper. Det blir inte mer handgjort än såhär.