En smakresa i ett outforskat chokladland
Marou, Vietnams första premiumchoklad, började som en dröm och ett äventyr, och är idag ett av världens mest uppmärksammade och prisbelönade chokladmärken. Läs mer.
Vill du kombinera chokladen till en god dryck? Se hela vår dryckesguide.
Vår lena och välbalanserade choklad från Dong Nai har smaksatts med solmogen söt apelsin och vild chokladmynta från regionen Dong Nai där också kakaon odlas. Njut av en smakrik hyllning till en av våra mer underskattade kakaoursprung; Blommiga citrustoner och friska noter av chokladmynta i ett utsökt smakmöte som harmonierar med en lång eftersmak av fyllig kakao på tungan.
Kakaohalt: 68 %.
Marou betalar ett pris över marknadens standard för kakaon, och det gör de både för att kakaobönderna ska få rättvist betalt men också för att de då hjälper kakaobönderna att investera mer pengar i sina kakaofarmer. På det sättet kan de hela tiden höja standard och kvalitet, vilket ger en choklad som bara blir godare och godare.
Njut av en handgjord choklad, handinpackad i handpressat papper. Det blir inte mer handgjort än såhär.
Producent Marou - Ursprung Vietnam - Läs mer.
Ingredienser: Kakaobönor (60,63%), rörsocker (28,94%), kakaosmör (7,86%), torkad chokladmynta (2,56%), essentiell apelsinolja (0,01%).
Soja-, gluten-, nöt- och mjölkfri.
Näringsvärde, medelvärde per 100g: Energivärde: 2426 KJ / 580 kcal, Fett: 39 g, varav mättat fett: 24 g, Kolhydrat: 48 g, varav sockerarter: 30 g, Protein: 9 g, Salt: 0 g.
Förvaras torrt och svalt.
Marou, Vietnams första premiumchoklad, började som en dröm och ett äventyr, och är idag ett av världens mest uppmärksammade och prisbelönade chokladmärken. Läs mer.