En smakresa i ett outforskat chokladland
Marou, Vietnams första premiumchoklad, började som en dröm och ett äventyr, och är idag ett av världens mest uppmärksammade och prisbelönade chokladmärken. Läs mer.
Vill du kombinera chokladen till en god dryck? Se hela vår dryckesguide.
En vietnamesisk chokladhyllning till vietnamasisk matlagning med de klassiska kryddorna som används till Phó.
Prisbelönt kryddig mörk choklad med varm och balanserad mix av kardemumma, stjärnanis, koriander, kanel och kryddnejlika, tillsammans med chokladen uppstår ett stort spektrum av smaker. 65 % kakaohalt. Kakaon är av sorten Trinitario.
Marou betalar ett pris över marknadens standard för kakaon, och det gör de både för att kakaobönderna ska få rättvist betalt men också för att de då hjälper kakaobönderna att investera mer pengar i sina kakaofarmer. På det sättet kan de hela tiden höja standard och kvalitet, vilket ger en choklad som bara blir godare och godare.
Njut av en handgjord choklad, handinpackad i handpressat papper. Det blir inte mer handgjort än såhär.
Producent Marou - Ursprung Vietnam - Läs mer.
Kakao 65% (kakaonibs, kakaosmör), rörsocker. korianderfrö, kardemumma, kanel, stjärnanis, kryddnejlika. Fri från soja, gluten, nötter och mjölk.
Näringsvärde, medelvärde per 100g: Energivärde: 2552 KJ/ 610 kcal, Fett: 44,0 g, varav mättat fett: 29,0 g, Kolhydrat: 47,0 g, varav sockerarter: 32,0 g, Protein: 7,0 g, Salt: 0 g.
Förvaras torrt och svalt.
Marou, Vietnams första premiumchoklad, började som en dröm och ett äventyr, och är idag ett av världens mest uppmärksammade och prisbelönade chokladmärken. Läs mer.