En smakresa i ett outforskat chokladland
Marou, Vietnams första premiumchoklad, började som en dröm och ett äventyr, och är idag ett av världens mest uppmärksammade och prisbelönade chokladmärken. Läs mer.
Prisbelönt mörk choklad gjord på endast två ingredienser, utsökt Trintariokakao och rörsocker med 76% kakaohalt som bjuder på noter av citrus och kryddor.
Single Origin innebär att kakaon som används i tillverkningen kommer från en specifik plats, vilket ger chokladen en tydlig karaktär; I detta Marous fall så kommer all kakao från Vietnam och denna choklad bjuder på smaknoter från provinsen Ba Ria.
Dryckestips:
Marou betalar ett pris över marknadens standard för kakaon, och det gör de både för att kakaobönderna ska få rättvist betalt men också för att de då hjälper kakaobönderna att investera mer pengar i sina kakaofarmer. På det sättet kan de hela tiden höja standard och kvalitet, vilket ger en choklad som bara blir godare och godare.
Njut av en handgjord choklad, handinpackad i handpressat papper. Det blir inte mer handgjort än såhär.
Producent Marou - Ursprung Vietnam - Läs mer.
Ingredienser: Kakaobönor & kakaosmör 76%, rörsocker 24%. Soja-, gluten-, nöt- och mjölkfri.
Näringsvärde. Medelvärde per 100 g. Energivärde: 2494 KJ / 599 Kcal, Fett: 42,6 g, varav mättat fett: 26,9 g, Kolhydrater: 45,6 g, varav är socker: 26,2 g, Protein: 8,38 g, Salt: 0 g.
Förvaras torrt och svalt.
Marou, Vietnams första premiumchoklad, började som en dröm och ett äventyr, och är idag ett av världens mest uppmärksammade och prisbelönade chokladmärken. Läs mer.