Kampanjer

Vi har alltid någon kampanj igång för våra återförsäljare där du kan passa på att fynda och eller helt enkelt prova på en ny vara. Observera att du måste vara inloggad som återförsäljare för att kunna se kampanjpriserna. Har du inget inlogg kan du registrera dig här


Maila oss på info@beriksson.se eller ring oss på 0520-82007 för mer info. Du kan också logga in på din profil i webshoppen för att ser erbjudandet här.

Just nu har vi följande kampanjer. 

 

 

Majkampanj – Examenstips

 

 

Lemony lemonade

Kombinationen av ekologiska citroner från Sicilien och ekologiskt fairtrade-rörsocker medför goda möjligheter till odlarna som får en rättvis del för deras skörd, och en härlig citronig syrlighet till dig. 
Välj mellan flaska på 30 cl och burk på 25 cl.
 
 
Drycken är vegansk och GMO-fri.
 
Ingredienser: Kolsyrat vatten, ekologiskt fairtrade rörsocker, ekologisk citronjuice från koncentrat, smakämnen av citron och grapefrukt, antioxiderande: askorbinsyra.
     
Lemony är en ekologisk fairtrade-lemonad som ger alla personer en rättvis del av förtjänsten.
 
Läs mer om Karma Drinks.

 

Creamy Mango Cheesecake Crumble

Den gyllengula chokladen bjuder på en mjukt krämig och syrlig mangofyllning med små krispiga kolabitar. 

Len, krämig och krispig. Allt gott samlat i en chokladkaka.

Måste en chokladkaka vara brun och smaka kakao? Den frågan ställde vi oss när vi började projektet. Vi experimenterade med färger, smaker, konsistenser och några av influenserna som dök upp var bakverk och glass. Resultatet är ett smaskigt recept på en fruktig cheesecakeliknande chokladkreation som vi tog fram tillsammans med Jean-Christophe på Millésime Chocolat. Vi hoppas att du gillar den!

Kakaohalt: 30 %

Ursprung: Haiti

Rörsockret är oraffinerat och kommer från Brasilien.

Ingredienser: rörsocker*, kakaosmör*, mjölkpulver*, socker*, glukos*, smör*, mangopuré*, mangoextrakt*, pektin*, salt*. *Råvaror från ekologiskt jordbruk.

Kan innehålla spår av nötter.

 

70 gram.

 

Läs mer om Millésime Chocolat.

 

 

Du kan se kampanjen om du är inloggad som återförsäljare i shoppen.