Höstens events

Vi planerar hösten för fullt och som du kanske vet är Formex inställt även detta året. Vi kommer ha ungefär samma upplägg som förra året: en blandning av digitala och fysiska möten där vi presenterar våra nyheter för dig. Det som vi har spikat hittills är:

   

Nyhetsprovning på kontoret i Trollhättan

Tisdag 21:a september – Kl 9 – ca 2 timmar

Tisdag 21:a september – Kl 14 – ca 2 timmar

Torsdag 23:e september – Kl 14 – ca 2 timmar

Torsdag 23:e september – Kl 19 – ca 2 timmar

Anmäl dig här. 

 

Digital chokladprovning

26:e oktober kl 19:00. Anmäl dig här.

 

Inställt – Stockholm Chokladfestival / Food & Wine

Beriksson deltar på Bak & chokladfestivalen / Food & Wine 12-14 november. Läs mer.



Maila oss här eller ring oss på 0520-82007 för att boka in dig.

Maila hit om du har andra önskemål.