Ekologiskt

Här har vi samlat våra produkter som odlas ekologiskt och bär en ekocertifiering.

 

joe´s Tea

Joe frågar sig varför det tidigare inte funnits goda ekologiska teblandningar med rena och delikata ingredienser i snygga förpackningar. Han menar att det finns mängder med delikata, snygga och praktiskt förpackade kaffeprodukter och att temarknaden ligger efter. Joe har bestämt sig för att göra något åt detta. Joe’s Teer har fått många priser på prestigefyllda mattävlingar i England. Provsmaka så förstår du varför. 

Hela sortimentet från Joe´s Tea är ekocertifierat.
Läs mer om Joe´s Tea.
 

 

Karma Drinks

Personalen på Karma Drinks har rest jorden runt för att finna de bästa ekologiska fairtrade-ingredienserna så att dryckerna ska smaka ännu bättre. 
Delar av Karma Drinks sortiment är ekocertifierat. Det beror främst på att de inte får tag på sötningsmedlet stevia som ekocertifierat. Samtliga andra ingredienser är ekocertifierade.
Läs mer om Karma Drinks.
 
 
 

Mathez

Nu erbjuder vi Mathez lena tryffel som är ekocertifierad i en serie om fyra smaskiga smaker. Välj mellan Hasselnöt, Salt/kola, Naturell och Apelsin.
Ekotryffeln finns även i ett To-Go-format och i lösvikt för serveringar.

 

Hasselnöt – Mjuk och krämig tryffel med rund kakaosmak med krispiga hasselnötsbitar – Vegansk 

Salt/kola – Mjuk och len tryffel med rund kakaosmak, förföriskt god saltad kola och rullad i kakaopulver.

Naturell  Mjuk och krämig tryffel au natural med rund kakaosmak och rullad i kakaopulver – Vegansk

Apelsin – Mjuk och krämig tryffel med rund kakaosmak, fruktighet från kanderade apelsinskal och rullad i kakaopulver – Vegansk tryffel

100 gram.

  

 

Ekocertiferad tryffel i To Go-format

Mathez naturella ekotryffel finns nu i ett gulligt To Go-format. Den innehåller fyra tryfflar per förpackning.

 

Delar av Mathez sortiment är ekocertifierat. 

Läs mer om Mathez.

 

 


 

Nature Med

Nature Med producerar smakrik ekologisk lakrits i Kalabrien. Många av deras produkter innehåller 95-100 % lakrits och majoriteten av dem innehåller inget tillsatt socker. Njut av en ren och smakrik produkt med en smak som stannar kvar i din mun länge.

 

Hela Nature Meds sortiment är ekocertifierat.

Läs mer om Nature Med.

 

 

 

 

  

Ppura

Maurizio och Cemal växte upp ihop och de långa och goda söndagsmåltiderna med familjerna är kära minnen och det var framförallt pastan och de hemmagjorda såserna som gjorde störst intryck. Dessa var också just vad de saknade allra mest när det var dags att flytta hemifrån. Efter år av längtan till de goda måltiderna så föddes idén att starta eget för att helt enkelt försöka efterskapa de kärleksfulla måltiderna och detta skulle göras med de bästa råvarorna och utan kompromisser. Efter mycket experimenterande fick de tillslut tillräckligt bra betyg av familjerna att Cattaneo och Floccari vågade säga upp sina gamla jobb för att satsa helhjärtat på PPURA.

 

Hela Ppuras sortiment är ekocertifierat.

Läs mer om Ppura.

 

 

 

 

Proviant Berlin

 Tyskarna har druckit det så länge man kan minnas och säkerligen har du och jag också gjort det, utan att veta att det finns ett namn för det, Apfelschorle. Proviant Berlin i Sverige, som förutom schorlen även erbjuder lemonad med tre olika smaker. Samtliga drycker från Proviant Berlin innehåller enbart ekologiska råvaror, består av 0-10 % tillsatt råsocker (beroende på sort), och bäst av allt, de smakar hemmagjorda.

 

Hela Proviant Berlins sortiment är ekocertifierat.

Läs mer om Proviant Berlin.

 

 

 

 

Scapigliati Cantuccini  

Scapigliatis cantuccini produceras bland Toscanas böljande kullar, i hjärtat av ett av världens vackraste jordbrukslandskap och de doftar och smakar lika underbart som platsen de bakas på.
 
Delar av Scapigliatis sortiment är ekocertifierat.
Läs mer om Scapigliati.
 
  


 

Standout Chocolate

 

Standout Chocolate söker upp kakaobönor från småskaligt odlande bönder i olika delar av tropikerna i strävan att upptäcka goda och spännande smakursprung. Den ekologiska chokladen produceras From Bean to Bar i Göteborg. Du finner tre serier: Nordic Nature med smaker från den Nordiska floran och faunan, Mörk mjölkchoklad och Single Origin.

 

Hela Standout Chocolates sortiment är ekocertifierat.

Läs mer om Standout Chocolate.