wings

Cherry Bourbon BBQ wings

 

Vi presenterar dessa superkrispiga Cherry Bourbon BBQ Chicken Wings, toppade med bacon och färsk chili. Så glöm besticken, ta dina servetter och gräv ner dig i detta beroendeframkallande recept.

Ingredienser:

1 kg kycklingvingar
2 msk majsstärkelse
1 msk olivolja
1 tsk salt, peppar, paprika och vitlök
Bacon
Färsk chili
Cherry Bourbon BBQ Sauce

 

Gör såhär:

1. Dela upp dina vingar genom att separera kycklinglåren från kycklingvingarna. Detta kan vara knepigt, men det finns massor av Youtube-videor som kan hjälpa till.

2. Torka kycklingvingarna noggrant. Placera dem i en stor skål och ringla över olivolja tills den täcker vingarna.

3. Tillsätt majsstärkelse och kryddor i skålen, blanda vingarna tills majsstärkelsen täcker helt.

4. Airfrya (eller i varmluftsugn) vid 200 grader i 8 minuter per sida, eller tills kycklingvingarna är krispiga och gyllenbruna på utsidan.

5. Medan vingarna tillagas, smält vår Cherry Bourbon BBQ-sås i en kastrull över låg värme i en eller två minuter för att få en något rinnigare konsistens.

6. Placera kycklingvingarna i en skål och täck helt med såsen.

Strö över hackad chili och baconsmulor över vingarna för att avsluta dem.

Njut av med en klick Sauce Shop Ranch Mayo eller ännu mer Cherry Bourbon BBQ-sås!