Historien om Majani började i en liten butik i centrala Bologna 1796 då Teresina Majani skapade den första Majani-chokladen. I över 220 år har familjeföretaget producerat konfektyr av kvalitetsråvaror med traditionella recept och en strävan för perfektion. Majani producerar sina produkter från kakaoböna och nöt till len nougat.
Producent Majani - Ursprung Italien - Läs mer.
Giandujotti Double – En nougat med två olika chokladlager, ett med mjölkchoklad och ett med vit choklad
Ingredienser: socker, HASSELNÖTTER, kakaosmör, kakaomassa, HELMJÖLKSPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, MANDEL, emulgeringsmedel: SOJALECITIN (GMO-fri),vanilj.
Glutenfri. Kan innehålla spår av pistage. Markerad text tydliggör allergener.
Näringsvärde. Medelvärde per 100 g. Energivärde: 2342 KJ / 568 Kcal, Fett: 39 g, varav mättat fett: 13 g, Kolhydrater: 48 g, varav är socker: 42 g, Protein: 7,5 g, Salt: 0,08 g.
Bör förvaras torrt och svalt (16-18 grader C).
Produceras av Majani i Italien och distribueras i Sverige av Beriksson: +4652082007, beriksson.se