Priser och utmärkelser


Utmärkelser under världens största chokladevent – 2019
Under Salon du Chocolat i Paris fick bonden Mr Lau som odlar kakao i Tien Giangprovinsen priset Cacao of Ecellence. Priset ämnar att lyfta fram kvalitetskakao i världen och vill lyfta fram mångfalden av kakaosmaker. Han var en av 50 pristagare av totalt 223 insända kakaoprover. Hans kakao använder Marou i chokladkakorna Tien Giang 70 % och Wallpaper Edition.
Under samma event blev Marou utsedda till en av de 25 bästa chokladproducenterna i världen. 
 
 
2013
2013 Detta år vann Marou pris på Academy of Chocolate Awards för bästa nykomling. De vann även silver för Tien Giang och brons för Ben Tre (i kategorin best dark chocolate, bean to bar).  Samma år vann även deras special edition Tien Giang 80 % kakaohalt guld för bästa förpackning. 
Marou vann även pris på Great Taste Awards i England för samtliga choklader som då var släppta: Tien Giang 70 %, Lam Dong 74 %, Ba Ria 76 % och Ben Tre 78 % kakaohalt.
 
2014 

vann resten av deras choklad och de senaste lanserade chokladerna priser. De vann pris på Great Taste Awards för chokladen Treasure Island 3/4 cacao samt Dong Nai 72 % kakaohalt.
De vann också guld för en ltd edition-choklad på 85 % kakaohalt på International Chocolate Awards i kategorin Best Bean to Bar mörk choklad. Det är chokladen som idag heter Heart of Darkness.
2015 vann Marou silver på International Chocolate Awards för chokladen Tien Giang 70 %.