Rostade blomkålsbiffar
Ingredienser:
1 blomkål
½ tsk rökt paprika
2 msk olivolja
1 rostad röd paprika
4 svarta oliver, urkärnade
en handfull persilja
tsk kapris
½ msk rödvinsvinäger
2 msk chipssmulor - Från Savoursmiths
Gör såhär:
1. Värm ugnen till 220°C och klä en bakplåt med bakplåtspapper.
2. Skär blomkålen i två 2,5 cm tjocka skivor - använd den mellersta delen eftersom den är större, och spara resten till en annan gång.
3. Gnugga paprikan och ½ msk olja över biffarna och krydda.
4. Lägg på plåten och rosta i 15-20 minuter tills de är genomstekta. Under tiden, gör salsan.
5. Hacka paprikan, oliverna, persiljan och kaprisen, och lägg i en skål och blanda med resten av oljan och vinägern. Krydda efter smak.
När biffarna är klara, skeda över salsan och toppa med krispiga chipssmulor vid servering.