Leveransvillkor

0
Varukorg

Varukorgen är tom

Standout Chocolate från Göteborg letar upp kakaobönor från småskaligt odlande bönder i olika delar av tropikerna i jakten på nya spännande smakursprung. De väljer ut de finaste kakaobönorna och producerar chokladen i små batcher för att säkerställa en hög kvalitet. Kakaon stenmaler dem på låg temperatur under flera dagar för få så mycket smak, arom och uppnå en så len konsistens som möjligt. Chokladen innehåller två ingredienser och är ekologisk, fri från mjölk, gluten, soja och vegansk. Smaka på Indien, Belize och Guatemala! 

 

STANDOUT CHOCOLATE

Madagaskar – 70 % – Eko

STANDOUT CHOCOLATE

Haiti – 70 % – Prisbelönt – Eko

STANDOUT CHOCOLATE

Indien – 70 % – Prisbelönt – Eko

STANDOUT CHOCOLATE

Belize – 70 % – Prisbelönt – Eko

STANDOUT CHOCOLATE

Guatemala – 70 % – Prisbelönt – Eko

STANDOUT CHOCOLATE

Peru – Urubamba – 70 % – Eko

STANDOUT CHOCOLATE

Eko–drickchoklad – Indien – 70 %

STANDOUT CHOCOLATE

Ekodrickchoklad – Haiti – 70 %

STANDOUT CHOCOLATE

Ekodrickchoklad – Guatemala – 70 %

STANDOUT CHOCOLATE

Eko-kakaonibs – Indien – 100 % kakao

STANDOUT CHOCOLATE

Eko-kakaonibs – Madagaskar – 100 % kakao