Len hasselnötchoklad i tidlös italiensk design

 

 

Året är 1860 när Stefano Pernigotti öppnar sin affär i den italienska staden Novi Ligure, men han upptäcker snart att det just är konfektyren som han egentligen vill syssla med. Några år senare bygger Pernigotti & Son sin första fabrik som kommer till att bli ett landmärke i Novi Liguri. Under 1900-talet är det ett av de viktigaste företagen på den italienska konfektyrmarknaden med utsökta recept och modern utrustning; 1927 börjar produktionen av den klassiska giandujottin, En ikonisk italiensk pralin som står som representant för Piemontes konfektyr.

 

 

 

1970 talet är en händelserik och kreativ tid på företaget och italienska varianter som cremino och nocciolato läggs till konfektyrmenyn.

 

Pernigotti producerar endast nötchoklad av naturliga och väl utvalda råvaror. Alla Pernigottis nougat och nötprodukter är glutenfria. Njut av len hasselnötschoklad på italienska.

 

 

Vill du köpa Pernigottis nougat?

För att se var du kan köpa produkter från Pernigotti, klicka här.

 

 

 

Sortiment

 

 

Nougatpraliner

 

Giandujotti – Black  

Len hasselnöts-nougat i den klassiska norditalienska trekantsformen.

Hasselnöthalt: 28 % 

Kakaohalt: 32 %

 

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.

Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

 

   

Giandujotti – Gold

Len hasselnöts-nougat i den klassiska norditalienska trekantsformen.

Hasselnöthalt: 28 %

Kakaohalt: 28 %



Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter.
Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

 

 

Cremino – Black

Den ikoniska italienska cremino-kuben med krämig nötchoklad. Tre lager choklad varav det mittersta är lite extra mörkt. Ett krämigt hasselnötlager mellan två lager av mörk-gianduja-choklad.

Hasselnöthalt: 23 % 

Kakaohalt: 35 % 

 

Ingredienser: socker, kakaomassa, hasselnötter, kakaosmör, helmjölkpulver, smörolja (mjölk), laktos, skummjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.

Kan innehålla spår av andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

 

 

 

Cremino – Gold

Den ikoniska italienska cremino-kuben med krämig nötchoklad. Ett krämigt hasselnötlager emellan två lager av mjölk-gianduja-choklad.

Hasselnöthalt: 28 % 

Kakaohalt: 26 % 

 

Ingredienser: socker, hasselnötter (28 %), kakaosmör, helmjölkpulver, kakaomassa, skummjölkpulver, laktos, smörolja (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

 

 

 

 

Gemma – Black

En len mörk choklad med fyllig kakaosmak och härlig gianduja med nötig smak.

Hasselnötshalt: 28 %

Kakaohalt: 60 %

 

Ingredienser: kakaomassa, socker, kakaosmör, smörolja (mjölk), hasselnötter, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av andra nötter.
Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

 

 

Gemma – Gold

Ett mjölkchokladlager utanpå och chokladig giandujafyllning inuti.

Hasselnötshalt: 28 %

Kakaohalt: ca 36 %.

 

Ingredienser: socker, kakaosmör, helmjölkpulver, kakaomassa, hasselnötter, skummjölkpulver, smörolja (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av andra nötter. 
Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

 

 

 

 

Nougat-chokladkakor

 

 

 

Nocciolato Bar – Gold

Len nougat med hela hasselnötter.

Hasselnöthalt: 42 %

Kakaohalt: 35 %.

Ingredienser: hasselnötter, socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

125 gram.

 

 

Gianduja bar – Black

Len hasselnötschoklad – Något mörkare choklad.

Kakaohalt: 35 %.

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter
.
Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

100 gram.

 

 

Gianduja bar – Gold

Len hasselnötschoklad – Ljusare choklad.

Kakaohalt: 31 %.

 

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter.
Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

100 gram.

 

 

Cremino bar – Gold

Len hasselnötschoklad med tre olika chokladskikt – Mjölkchoklad.

Hasselnöthalt: 24 %.

Kakaohalt: 34 %.

Ingredienser: Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaosmör, helmjölkpulver, kakaomassa, laktos, skummat mjölkpulver, smörolja (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

100 gram.

 

 

Presentaskar

 

 

Black – Mix av olika lena nötchoklader

Pralinask med blandade nougatpraliner och hasselnötschoklad. Asken innehåller Giandujotti, Cremino, Gemma och Nocciolato.

Kakaohalt medelvärde: 48 %.

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter
.
Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

198 gram.

 

 

Gold – Giandujotti-praliner

Pralinask med len hasselnöts-nougat i den ikoniska italienska trekantsformen. Utmärkt kombination till ditt favoritkaffe.

Hasselnöthalt: 28 %

Kakaohalt: 31 % 

 

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom. Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter.  
Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

127 gram.

 

 

 

Media

 

Bilder

Ladda ner bilder från Pernigotti här.