Len hasselnötsnougat i tidlös italiensk design

Året är 1860 när Stefano Pernigotti öppnar sin mataffär i den italienska staden Novi Ligure. Han upptäcker snart att det just är konfektyren som han egentligen vill syssla med. Några år senare bygger Pernigotti & Son sin första fabrik som kommer att bli ett landmärke i Novi Ligure. Under 1900-talet är det ett av de viktigaste företagen på den italienska konfektyrmarknaden med utsökta recept och modern utrustning; 1927 börjar produktionen av den klassiska giandujottin, En ikonisk italiensk pralin som står som representant för Piemontes konfektyr.

 

 

 

1970 talet är en händelserik och kreativ tid på företaget och italienska varianter som cremino och nocciolato läggs till konfektyrmenyn.

 

Pernigotti producerar endast nötchoklad av naturliga och väl utvalda råvaror. Pernigottis nougat och nötprodukter är glutenfria. Njut av len hasselnötsnougat på italienska.

 

Vill du köpa Pernigottis nougat?

För att se var du kan köpa produkter från Pernigotti, klicka här.

 

 

 

Sortiment

 

 

Nougatpraliner

 

Giandujotti – Black  

Len hasselnöts-nougat i den klassiska norditalienska trekantsformen.

Hasselnöthalt: 28 % 

Kakaohalt: 32 %

 

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.

Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

 

   

 

 

 

 

 

Gemma – Black

En len mörk choklad med fyllig kakaosmak och härlig gianduja med nötig smak.

Hasselnötshalt: 28 %

Kakaohalt: 60 %

 

Ingredienser: kakaomassa, socker, kakaosmör, smörolja (mjölk), hasselnötter, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av andra nötter.
Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

 

 

 

 

 

Nougat-chokladkakor

 

 

 

Nocciolato Bar – Gold

Len nougat med hela hasselnötter.

Hasselnöthalt: 42 %

Kakaohalt: 35 %.

Ingredienser: hasselnötter, socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

125 gram.

 

 

Gianduja bar – Black

Len hasselnötschoklad – Något mörkare choklad.

Kakaohalt: 35 %.

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter
.
Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

100 gram.

 

 

Gianduja bar – Gold

Len hasselnötschoklad – Ljusare choklad.

Kakaohalt: 31 %.

 

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter.
Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

100 gram.

 

 

Cremino bar – Gold

Len hasselnötschoklad med tre olika chokladskikt – Mjölkchoklad.

Hasselnöthalt: 24 %.

Kakaohalt: 34 %.

Ingredienser: Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaosmör, helmjölkpulver, kakaomassa, laktos, skummat mjölkpulver, smörolja (mjölk), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom.
Kan innehålla spår av andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt, ca 18-20 grader C.

100 gram.

 

 

 

Media

 

Bilder

Ladda ner bilder från Pernigotti här.