Lyxig chokladkonfektyr från Italien – Anno 1894

Muccis produkter är unika genom deras noggranna arbetsprocess som innebär ett strikt kvalitetsfokus och en stor experimentlusta med smaker. Den allra största hemligheten till konfektyrens goda smak är att de endast använder genuina och högkvalitativa ingredienser. Muccis chokladkonfektyr är hantverksmannamässiga produkter med ingredienser såsom Torittomandel som täcks av delikat choklad. De goda produkterna skapas för hand och det är välsmakande och typiskt italienskt.

  

Chokladhjärtan 50% kakaohalt i skålen och avolamandel och hasselnöt I.G.P Piemonte täckta av choklad i silver. 

 

 

Torittomandel täckt av vit choklad med blandade fruktsmaker

 

Fruity Chocolate Loves Nuts är italienska utsökta torittomandlar doppade i vit choklad och har olika smaker och vackra färger. Välj mellan blandade frukter (blandade färger), pistage (grön) och citron (gul). I samma serie finns även Avolamandel doppade i vit choklad med citronsmak (vita).

 

 

 

 

  

Tradition, naturliga ingredienser och kvalitet krävs för en unik produkt menar Adriano på Mucci. L`Ántica fabbrica Mucci har producerat konfektyr sedan 1894 och idag är det fjärde generationens Mucci som driver utvecklingen. Detta är en gammal tradition och de har fortfarande kvar många av de ursprungliga recepten.

 

För att se var du kan köpa produkter från Mucci, klicka här.

  

 

 

Hjärtlig choklad

Våra populära chokladhjärtan innehåller ca 50 % kakao. Och de är lika goda som vackra att dekorera goda bakverk med eller att bjuda i en fin skål, eller att ge bort i en liten påse eller ask.

 

Chokladhjärtanen finns i färgerna silver, guld, blå, röd, vit och rosa.

 

 

 

Muccis chokladhjärtan av 50% kakaohalt.

 

  

 

 

 

 

 

 

Krämiga lakrits och chokladdragéer 

 

Muccis krämiga lakrits- och chokladdragéer är mörka mjölkchokladpraliner 48 % kakaohalt som är som en kolaaktig chokladdragé med hela 10 % lakrits, med lakrits från Kalabrien där den mest balanserade lakritsen odlas.

 

  

 

 

 

 

 

 

Ladda ner bilder från Mucci här.

 

Läs om Mucci i media

Läs om Mucci som ingrediens i juldukandet på Stockholm Tea House, klicka här.