Raw len eko-choklad från Helsingfors

Goodio är en matpionjär med stort hjärta som vill bidra till en positiv utveckling i världen genom att skapa hälsosamma godsaker för hjärna och kropp samtidigt som man vill vara snäll mot moder jord. 
 
Goodio startades av Jukka Peltola med frågan ”Tänk om det fanns ett matvarumärke som man verkligen kunde lita på." Goodio använder sig av ekologisk, näringsrik kakao som blandas med nordiska smaker som vilda blåbär, havtorn och lakrits. Goodios choklad görs på ekologiska raw-kakaobönor, som innehåller en hög dos av antioxidanter och är klassat som ”superfood”. 
 
 

Goodio utgår ur vårt sortiment 2020

Har du en favorit-Goodio? Passa på att njuta av den nu. Under 2020 utgår chokladen ur vårt sortiment

 
 

Har du smakat den veganska havrechokladen?

 

Chocoat är en serie mini-chokladkakor från Goodio som erbjuder mjölkchoklad utan gluten och komjölk. Den nya innovativa chokladen är en unik kombination av mjuk havre och sammetslen råchoklad. Chokladen innehåller ca 50 % mindre socker än traditionell mjölkchoklad.
Chokladserien är ekologisk, mjölkfri, glutenfri och vegansk. Den är gjord enligt deras raw-process i vanlig ordning, dock står det inte raw på förpackningen eftersom havren i chokladen är uppvärmd över 45 grader i processen.

Kakaobönorna köper Goodio från småskaligt odlande bönder i Peru som får mer betalt än marknadspris och de får också mer betalt än vad som krävs för att få en fairtradesymbol på sin förpackning.

 
 
 

Original Blond

Fyllig kakao med havre som skapar en unikt krämig chokladkombination.

Ingredienser: Kakaobönor*, kakaosmör*, glutenfri havre*, kokospalmsocker*. *Eko

 

Kakaohalt: 52 %

Havrehalt: 24 %

Kakaoursprung: Peru

Kakaobönorna är en premium blend som har köpts från småskaligt odlande bönder i Peru. 

25 gram.

 

Wild Blueberry 

En choklad gjord på havre smaksatt med handplockade blåbär. En fascinerande och näringsrik kombination!

Ingredienser: Kakaobönor*, kakaosmör*, glutenfri havre*, kokospalmsocker*, blåbärspulver*. *Eko

 

Kakaohalt: 50 %

Havrehalt: 24 %

Kakaoursprung: Peru

Kakaobönorna är en premium blend som har köpts från småskaligt odlande bönder i Peru.

25 gram.

Sweet Licorice 

Lakritschoklad med krämighet från havremjölken. En ny spännande, krämig smaksensation.

Ingredienser: Kakaobönor*, kakaosmör*, glutenfri havre*, kokospalmsocker*, anis*, lakritsrot*. *Eko

 

Kakaohalt: 51 %

Havrehalt: 24 %

Kakaoursprung: Peru

Kakaobönorna är en premium blend som har köpts från småskaligt odlande bönder i Peru.

25 gram.

Cool Mint 

Krämig glutenfri havrechoklad smaksatt med fräsch mynta som skapar en läcker smakupplevelse. 

Ingredienser: Kakaobönor*, kakaosmör*, glutenfri havre*, kokospalmsocker*, torkad mynta*. *Eko

 

Kakaohalt: 51 %

Havrehalt: 24 %

Kakaoursprung: Peru

Kakaobönorna är en premium blend som har köpts från småskaligt odlande bönder i Peru.

25 gram.

 

Ladda ner bilder på Chocoat här.

 

 

Caffé Ubuntu vann pris på International Chocolate Awards

Vi är glada att kunna säga att Café Ubuntu har vunnit pris på International Chocolate Awards – European Bean To Bar Competition. Den smakrika kaffechokladen vann brons i kategorin Bästa smaksatta mörka choklad. Läs mer om International Chocolate Awards här.
 
 

Café Ubuntu – choklad i samarbete med organisationen Ubuntu Made

 
 
Ubuntu Made är en grupp kvinnor i Kenya som genom accessoarer och kaffe kopplar samman människor runt hela världen – från deras händer till dina.
Ubuntu Made grundades av en grupp kvinnor genom den unika resan från desperation till egenmakt (empowerment). Men mödrarna lär inte bara deras döttrar en egenskap som låter dem växa i denna gemenskap, de har också möjligheten att använda deras inkomster till att starta lokala företag med deras familjer, spara pengar, köpa mark, bygga hem och se till att deras barn får gå i skolan.
 
Att ge tillbaka
För varje chokladkaka som säljs går 0,5 dollar (mer än 4 kronor)  tillbaka till kvinnor som jobbar i Ubuntu Made.*
 
*Pengarna går till att förbättra hälsa och utbildning och ger stöd till barn med särskilda behov, och hjälper till att stärka och utbilda kvinnor i Maai Mahiu i Kenya.
Eftersom Goodios mål är att skapa positiv förändring genom den bästa chokladen så var det ett enkelt val att samarbeta med Ubuntu Made.
Läs mer om Ubuntu Made här.
 
Ubuntu-kaffe – 61 % kakaohalt
En mild mörk rawchoklad med mjuk och fruktig kaffesmak.
 
Ingredienser: Kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, kokosflingor*, Ubuntukaffe
*Ekologiskt certifierade råvaror. 
Kakaohalt: 56 %

Näringsvärde 100 G: energi 2262 kJ/ 541 kcal, protein 6,8 g, kolhydrat 37,9 g varav socker 30,8 g, fett 41,6  g, varav mättat fett 25,5 g. salt 0,17 g.

Kakaobönorna är blend från Kongo.
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av cashewnötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
 
48 gram. 
  

 

 

 

Ladda ner bilder på Caffé Ubuntu här.

 

 
 

Prisbelönt

 

 

 

Prisbelönade

Goodio vann nyligen pris på Nordic Organic Food Fair i kategorin "Best Nordic Organic Food Product". Den ställdes mot många andra fina produkter så vi är väldigt glada att den ekologiska rawchokladen fick den fina utmärkelsen.

 
 

 

  

”Genom att använda väl utvalda kakaobönor och blanda med ekologiska och vilda råvaror, skapar vi en spännande och delikat raw-choklad som görs för hand i Helsingfors, Finland”

– Jukka Peltola

 
 
 

 

”Från Angry Birds, till Happy Chocolate"

Goodios grundare Jukka arbetade inom high-techbranschen på spelföretaget Rovio som utvecklar det populära spelet Angry Birds men fann sin passion genom raw-chokladen i det personilga sökandet efter bättre hälsa.
 
 
  
  

Goodio – Beyond chocolate

Jukka sökte alternativ till de vanliga socker- och saltfyllda snacksen. Han upptäckte då en ny kärlek för kakao. Han tillsatte rawkakao i sin kost och slutade med mjölkprodukter, Jukka upplevde då att han blev mer energifylld och kände sig friskare. Jukka började dela med sig av sin nyfunna kunskap till kollegor, vänner och familj. Raw-kakao och hälsosamma snacks hamnade i fokus och teamet ville skapa ett företag som stod för mer än lönsamhet.
    
 
 
 
 

Lyssna till Goodios grundare Jukka.

 

Vill du köpa Goodios ekologiska rawchoklad?

För att se var du kan köpa produkter från Goodio, klicka här.

 
 
  

Syfte över lönsamhet

Det måste bli mer transparent var vår mat kommer från, var och hur man köper råvarorna samt hur den behandlas, menar Jukka. Det är därför Goodio är öppna med sin process. Kakao köper de från sydamerikanska och afrikanska kakaobönder. Goodio använder naturlig raw-kakao. Kakaon stenmals under tre dagar i Helsingfors och genom att den är raw så bibehålls det rika näringsvärdet från kakaon.
 
  
 

Prisbelönat

Goodio har bara funnits sedan 2015 men har redan vunnit pris för sin innovationsanda från den erkända chokladtävlingen International Chocolate Awards. De har även blivit uppmärksammade av tidningarna Forbes, Pasta Magazine och Business Insider.
  

 

Hållbarhet och social påverkan

Goodios syfte är att bidra till världen genom att skapa hälsosammare godsaker för hjärna och kropp och samtidigt försöka bidra till en positiv utveckling för vår jord. Goodio skapades på principer som hållbarhet, välmående och transparens.
 
   

Hållbarhet är kärnan av allt vad Goodio gör

Under 2017 börjar Goodio köpa kakao genom Direct Trade, vilket möjliggör en bättre kontakt mellan kakaobönder och chokladproducenter och en möjlighet för kakaobönderna att få bättre betalt. För Goodio är det också viktigt att investera i personalen och anställa dem för en längre period för att skapa trygghet och säkerhet.

 


 

Komposterbar förpackning

Visste du att Goodios chokladförpackning är komposterbar, både utsidan av förpackningen och insidan.

”Vårt syfte är att skapa godsaker som sprider välmående, som är goda för hjärna, kropp och vår ömtåliga planet. It´s all good!”

 

   
 

Vad är egentligen Raw?

Raw är ett begrepp som ständigt diskuteras och definieras. Den mest gängse definitionen är råvaror som inte har bearbetats, processats och inte upphettats över 42,5 grader C. I kombinationen RAW och choklad så handlar diskussionen främst om hur raw choklad egentligen kan vara eftersom det under själva fermenteringsfasen (jäsning) av kakaobönorna är svårt att avgöra exakt hur varm kärnan i de fermenterade bönorna är. På Goodio kan man garantera att chokladen, under produktionsfasen, aldrig överstiger 45 grader C. Goodios kakaobönor är orostade och anledningen till att man valt att göra choklad på detta sätt är för att studier har visat att den "råa" chokladen innehåller fler näringsämnen, aromer och mer smak än choklad som gjorts på rostade bönor. Hur är konsistensen tänker du kanske då? Självklart vill man inte göra avkall på helhetsupplevelsen och därför stenmals Goodios kakao under tre dygn för att få en krämig och härlig choklad. Har du känt hur krämig Goodios choklad är?

 
 
 
Goodio har sedan uppstarten 2015 lanserat elva olika ekologiska stenmalda chokladkakor och nya spännande smaker är alltid under utveckling hos det kreativa helsingforsföretaget.
  
 

 

Sortiment

 
 
Lakrits + Havtorn – 54 % kakaohalt
Söt lakrits blandas med friskt syrligt havtorn och tillsammans med rawchokladen blir det en perfekt smakharmoni.
 
Ingredienser: Kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, kokosflingor*, havtornspulver*, anis*, lakritsrot*.
*Ekologiskt certifierade råvaror. 
Kakaohalt: 54 %

Näringsvärde 100 G: energi 1972 kJ/ 471 kcal, protein 6,2g, kolhydrat 54,3g varav socker 34,9g, fett 32,7g, varav mättat fett 20,0g. salt 0,02g.

Kakaobönorna är från Peru.
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av nötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
 
48 gram. 
  
  
Vildvuxna blåbär – 61 % kakaohalt
En unikt fyllig och bärig smakkombination av raw-choklad och vilda blåbär, som är plockade i den finska vildmarken.
 
Ingredienser: Kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, kokosflingor*, blåbärspulver*. 
*Ekologiskt certifierade råvaror.
 
Kakaohalt 61 % 
 

Näringsvärde 100 G: energi 2197 kJ/ 525 kcal, protein 5,7g, kolhydrat 49,0g varav socker 30,6g, fett 40,7g, varav mättat fett 24,5g. salt 0,00g.

 
Kakaobönorna är blend från Peru. 
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
 
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av nötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
48 gram.
  
 
Kokos – 51 % kakaohalt

En blandning av raw-kakao och kokos som ger en krämig ”mjölk”chokladkänsla.

 
Ingredienser: Kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, kokosflingor*, vaniljpulver*.
*Ekologiskt certifierade råvaror. 
Kakaohalt 51 %

Näringsvärde 100 G: energi 1951 kJ/ 466 kcal, protein 6,0g, kolhydrat 53,2g varav socker 34,0g, fett 32,8g, varav mättat fett 20,6g. salt 0,00g.

 
Kakaobönorna är blend från Peru.
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
 
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av nötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
48 gram.
  
 
 
Chai – 50 % kakaohalt

Chai-kryddor har blandats med mjuk och krämig råchoklad som skapar fyllig och exotisk indisk smakupplevelse.

Ingredienser: Kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, kokosflingor*, cashewnöt*, kanel*, kardemumma*, ingefära*, gurkmeja*. 
*Ekologiskt certifierade råvaror 
 
Kakaohalt: 50 % 
 

Näringsvärde 100 G: energi 1975 kJ/ 472 kcal, protein 6,4g, kolhydrat 54,0g varav socker 34,6g, fett 32,8g, varav mättat fett 19,8g, salt 0,00g.

 
Kakaobönorna är blend från Peru.
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
 
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av andra nötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
48 gram.
  
  
 
 
Mint – 61 % kakaohalt

Uppfriskande mintchoklad gjord på äkta pepparmyntablad från Finland.

Ingredienser: kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, mintpulver. 
*Ekologiskt certifierade råvaror.
Kakaohalt: 61 %

Näringsvärde 100 G: energi 2127 kJ/ 508 kcal, protein 6,8g, kolhydrat 50,1g varav socker 30,7g, fett 38,4g, varav mättat fett 22,6g. salt 0,00g.

Kakaobönorna är blend från Peru.
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av nötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
48 gram.
 
 
  
 
Kaffe – 56 % kakaohalt 

Mjuka och kraftfulla gröna kaffebönor blandas med cashewnöt som ger en extra krämig rawchoklad-konsistens. Ger en fyllig och härlig eftersmak.

Ingredienser: Kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, cashewnöt*, kokosflingor*, Espresso verde-kaffebönor*. 
*Ekologiskt certifierade råvaror
 
Kakaohalt: 56 %
 

Näringsvärde 100 G: energi 2078 kJ/ 496 kcal, protein 7,1g, kolhydrat 52,8g. varav socker 33,1g, fett 35,9g, varav mättat fett 20,5g, salt 0,00g.

Kakaobönorna är blend från Peru.
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
Kaffebönorna är blend från Brasilien, Tanzania, Honduras och Etiopien.
 
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av andra nötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
48 gram.
 
  
 
Arriba – 71 % kakaohalt

Sofistikerad mörk raw-choklad som hyllar den fylliga komplexa smaken av Arriba-kakao från Ecuador.

Ingredienser: kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, vanilj*. 
*Ekologiskt certifierade råvaror 
Kakaohalt: 71 %
Kakaobönorna är av den sorten Arriba från den västra sidan av Anderna i Ecuador. Kakaon odlas och skördas på mellan 800-1200 fots höjd över havet.
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av nötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
48 gram.

 

 

Cranmary, mörk choklad med gin, tranbär och rosmarin

Choklad som en nordisk sommarnatt: en skuggig glänta, smaksatt med fruktiga tranbär och örtig rosmarin.

Goodio och det populära gin-destilleriet Kyrö är båda unga finländska producenter som värderar goda intressanta smaker och har höga ambitioner vad gäller kvalitetsråvaror. När de fick upp ögonen för varandra och fattade tycke, så ställde de sig frågan hur man kan kombinera gin och choklad på ett gott sätt? Nu har du möjlighet att prova hur detta smakar.

Tillsammans har Goodio och Kyrö skapat en intressant smakkombination för den modiga. En spännande choklad som kombinerar den mörka chokladens fylliga smak, tranbärens bärighet, rosmarinens kryddighet och örtighet samt ginets distinkta smak. Välkommen in i den smakrika gläntan.

Ingredienser: kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, kokosflingor*, tränbärspulver*, rosmarin*, tränbärsbitar*, gin. 
*Ekologiskt certifierade råvaror  

Kakaohalt: 62 %

Näringsvärde 100 G: energi 2193 kJ/ 524 kcal, protein 5,9g, kolhydrat 47,8g varav socker 28,6g, fett 41,2g, varav mättat fett 24,7g, salt 0,00g.

Kakaobönorna är från Peru.
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av nötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 

 

 

 

Slutsålda

 

Slutsåld – Citrongräs och ingefära

Vi välkomnar den nya smakkarnevalen citrongräs och ingefära till sortimentet. En frisk och aromatisk citrongräs som övergår till en mjukt kryddig ingefärasmak. 
 
Ingredienser: Kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, kokosflingor*, ingefära*, citrongräs*.
*Ekologiskt certifierade råvaror. 
Kakaohalt: 59 %
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av cashewnötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
 
48 gram. 

  

 
Slutsåld – Salt – 77 % kakaohalt
En underbar harmonisk blandning av raw-kakaobönor från Kongo och havssalt från de isländska fjordarna. Saltet skördas för hand.
 
Ingredienser: kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, isländskt havssalt*. 
*Ekologiskt certifierade råvaror 
 
Kakaohalt: 77 %
 

Näringsvärde 100 G: energi 2090 kJ/ 499 kcal, protein 9,5g, kolhydrat 45,2g varav socker 21,2g, fett 40,8g, varav mättat fett 24,0g, salt 0,28g.

 
Kakaobönorna är blend från Kongo.
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka. 
 
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av nötter.  
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
48 gram.
 
  

 

 
Ubuntu Made är en grupp kvinnor i Kenya som genom accessoarer och kaffe kopplar samman människor runt hela världen – från deras händer till dina.
Ubuntu Made grundades av en grupp kvinnor genom den unika resan från desperation till egenmakt (empowerment). Men mödrarna lär inte bara deras döttrar en egenskap som låter dem växa i denna gemenskap, de har också möjligheten att använda deras inkomster till att starta lokala företag med deras familjer, spara pengar, köpa mark, bygga hem och se till att deras barn får gå i skolan.
 
Att ge tillbaka
För varje chokladkaka som säljs går 0,5 dollar (mer än 4 kronor)  tillbaka till kvinnor som jobbar i Ubuntu Made.*
 
*Pengarna går till att förbättra hälsa och utbildning och ger stöd till barn med särskilda behov, och hjälper till att stärka och utbilda kvinnor i Maai Mahiu i Kenya.
Eftersom Goodios mål är att skapa positiv förändring genom den bästa chokladen så var det ett enkelt val att samarbeta med Ubuntu Made.
Läs mer om Ubuntu Made här.
 
Ubuntu-kaffe – 61 % kakaohalt
En mild mörk rawchoklad med mjuk och fruktig kaffesmak.
 
Ingredienser: Kakaobönor*, kokospalmsocker*, kakaosmör*, kokosflingor*, Ubuntukaffe
*Ekologiskt certifierade råvaror. 
Kakaohalt: 56 %

Näringsvärde 100 G: energi 2262 kJ/ 541 kcal, protein 6,8 g, kolhydrat 37,9 g varav socker 30,8 g, fett 41,6  g, varav mättat fett 25,5 g. salt 0,17 g.

Kakaobönorna är blend från Kongo.
Kokospalmsockret är från Indonesien och Sri Lanka.
Mjölkfri – Glutenfri – Sojafri – Kan innehålla spår av cashewnötter.
Förvara chokladen på en torr och sval plats. 
 
48 gram. 
  

 

 

 

Ladda ner bilder på Caffé Ubuntu här.

 

 

 

 
 

Chocoat – Mörk havrechoklad

Chocoat är en serie mini-chokladkakor från Goodio som erbjuder mjölkchoklad utan gluten och komjölk. Den nya innovativa chokladen är en unik kombination av mjuk havre och sammetslen råchoklad. Chokladen innehåller ca 50 % mindre socker än traditionell mjölkchoklad.

Chokladserien är ekologisk, mjölkfri, glutenfri och vegansk. Den är gjord enligt deras raw-process i vanlig ordning, dock står det inte raw på förpackningen eftersom havren i chokladen är uppvärmd över 45 grader i processen.

Kakaobönorna köper Goodio från småskaligt odlande bönder i Peru som får mer betalt än marknadspris och de får också mer betalt än vad som krävs för att få en fairtradesymbol på sin förpackning.

 

 
 

Original Blond

Fyllig kakao med havre som skapar en unikt krämig chokladkombination.

Ingredienser: Kakaobönor*, kakaosmör*, glutenfri havre*, kokospalmsocker*. *Eko

 

Kakaohalt: 52 %

Havrehalt: 24 %

Kakaoursprung: Peru

Kakaobönorna är en premium blend som har köpts från småskaligt odlande bönder i Peru. 

25 gram.

 

Wild Blueberry 

En choklad gjord på havre smaksatt med handplockade blåbär. En fascinerande och näringsrik kombination!

Ingredienser: Kakaobönor*, kakaosmör*, glutenfri havre*, kokospalmsocker*, blåbärspulver*. *Eko

 

Kakaohalt: 50 %

Havrehalt: 24 %

Kakaoursprung: Peru

Kakaobönorna är en premium blend som har köpts från småskaligt odlande bönder i Peru.

25 gram.

Sweet Licorice 

Lakritschoklad med krämighet från havremjölken. En ny spännande, krämig smaksensation.

Ingredienser: Kakaobönor*, kakaosmör*, glutenfri havre*, kokospalmsocker*, anis*, lakritsrot*. *Eko

 

Kakaohalt: 51 %

Havrehalt: 24 %

Kakaoursprung: Peru

Kakaobönorna är en premium blend som har köpts från småskaligt odlande bönder i Peru.

25 gram.

Cool Mint 

Krämig glutenfri havrechoklad smaksatt med fräsch mynta som skapar en läcker smakupplevelse. 

Ingredienser: Kakaobönor*, kakaosmör*, glutenfri havre*, kokospalmsocker*, torkad mynta*. *Eko

 

Kakaohalt: 51 %

Havrehalt: 24 %

Kakaoursprung: Peru

Kakaobönorna är en premium blend som har köpts från småskaligt odlande bönder i Peru.

25 gram.

 

Ladda ner bilder på Chocoat här.

 

 

 

Nyhet – Julig choklad

Njut av två nya mörka chokladkakor med klassiska julsmaker, pepparkaka och glöggkryddor. Chokladen är inte raw, som merparten av Goodios choklad är.

 

 

Winter Glow

Mjuk mörk choklad med glögg-kristaller som är gjorda av björksocker och kryddade med kardemumma, kryddnejlika och apelsin.

 

49 % kakaohalt

 

Ingredienser: Kakaoböna*, Kokospalmsocker*, Kakaosmör*, Kokosflingor*, Björksocker, Kanel *, Kardemumma*, Pomeransskal, Tranbärpulver*, Ingefära*, Nejlika.(*Eko). 95.9% av produktens ingredienser är ekologiskt odlade.

Ginger Bread

Mjuk mörk choklad med med pepparkakssmulor. Goodio har bakat pepparkakorna för hand och sedan smulat pepparkaksbitar över chokladen. Glutenfri.

 

49 % kakaohalt

Gingerbread: Kakaoböna*, Kokospalmsocker*, Kakaosmör*, Kokosflingor* Pepparkaka*(Kokospalmsugar*, Majsmjöl*, Havremjöl*, Kokosflingor*, Kakaosmör*, Vatten, Jäsningsmedel*, Kanel*, Ingefära*, Nejlika*, Kardemumma* ) (*Eko).

 

 

 

 

Vill du lära dig mer om rawchoklad, läs artikeln från Chocolate Class här.
  

Media

 

Bildmaterial

Ladda ner bilder från Goodio här.

 

Pressreleaser

Läs vår pressrelease om Goodio här.

 

Läs om Goodio

Journal Chocolat hösten 2018 testar Chocoat

Forbes, klicka här