HLTHPUNK

Veganska eko-såser

HLTHPNK är en grupp kompromisslösa planetarianer och smaknördar.

För HLTHPNK handlar det om mycket mer än bara sås i en tub. Idag är vi mer varse än någonsin om att våra val har en stor inverkan på vår hälsa och välmående. Vi strävar inte efter att synas i varje kök men vi tänker att det vore rimligt med tanke på att våra grejer är sååå goda. Vi vill försöka påverka människors medvetenhet om matkultur och uppmuntra till att göra val som är bra för din kropp, själ och jorden som vi bor på.

HLTHPUNKs produkter är utsökta, ekologiska plantbaserade innovationer. Missa inte deras bionnaise, världens första havrebaserade veganska mayo!

 

 

 

Sortiment 

Bionnaise – vegansk ekomajonnäs

Världens första havrebaserade veganska mayonnäs; Ekologisk och utan tillsatser från matpunkarna HLTHPUNK. Fylld med superfood och protein; Denna majo kommer du vilja ha på allt!

Ingredienser: Solrosolja*, havrebas* (vatten, havre* 10%), ättiksvinäger*, ärtprotein* (isolat), havssalt*, acerola*, ashwagandha*, kryddextrakt*, citronsaftkoncentrat*, vitpeppar*, morotspulver*, gurkmeja*. *ekologiska råvaror.

150 gram.

 

Eko-dijonsenap

 

Dijonsenap som givetvis baseras på orginalet som sägs ha varit en av franske Louis XI absoluta favorit smaksättare. En så stor favorit att han alltid hade en kruka med sig vart han befann sig. HLTHPUNKS är givetvis den absolut bästa så varsågod och krama ur den som en kung.

Gjord av biodynamiska senapsfrön. Innehåller inga tillsatser. 150g

Ingredienser: vatten, bruna senapsfrö*, vinäger*, havssalt*. 

150 gram.

 

 

 

 Se hela påskkollektionen.