Påskens bakverk
Colomba, ett mjukt sött surdegsbröd med citrus, sockerkristyr och mandel
Surdegsbröd, med kanderad apelsin, sockerkristyr som täcke och dekorerad med krispig mandel.
Colomba, italiensk surdegskaka med mandel & apelsinbitar täckt av sockerkristyr
italienskt bakverk som bara är ett måste för familjen att dela under påsken. Avnjut den till en kaffe eller kanske ett glas halvsött prosecco.
Ingredienser: vetemjöl (gluten), sockerkristyr 18 % (socker, äggvita, rismjöl och risstärkelse, hasselnötsmjöl, hasselnötsmassa, mandelmjöl, solrosolja, naturliga smaker), kanderade apelsinskal (apelsinskal, glukos-fruktossirap, socker, surhetsreglerande ämne: citronsyra), smör (mjölk), ägg, socker, äggula, naturlig jäst (vetemjöl), mandel, mjölk. Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, glukossirap, kakaosmör, naturliga smaker, salt.
Kan innehålla spår av andra nötter och soja. Markerad text tydliggör allergener. Förvaras torrt och svalt.
1120 gram.
Producent: Brera Milano – läs mer här.
Colomba, italiensk surdegskaka med mandel & apelsinbitar täckt av sockerkristyr
italienskt bakverk som bara är ett måste för familjen att dela under påsken. Avnjut den till en kaffe eller kanske ett glas halvsött prosecco.
Ingredienser: vetemjöl (gluten), sockerkristyr 18 % (socker, äggvita, rismjöl och risstärkelse, hasselnötsmjöl, hasselnötsmassa, mandelmjöl, solrosolja, naturliga smaker), kanderade apelsinskal (apelsinskal, glukos-fruktossirap, socker, surhetsreglerande ämne: citronsyra), smör (mjölk), ägg, socker, äggula, naturlig jäst (vetemjöl), mandel, mjölk. Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, glukossirap, kakaosmör, naturliga smaker, salt.
Kan innehålla spår av andra nötter och soja. Markerad text tydliggör allergener. Förvaras torrt och svalt.
100 gram.
Producent: Brera Milano – läs mer här.
Colombina, italiensk surdegskaka med mandel & apelsinbitar täckt av sockerkristyr
italienskt bakverk som bara är ett måste för familjen att dela under påsken. Avnjut den till en kaffe eller kanske ett glas halvsött prosecco.
Ingredienser: vetemjöl (gluten), sockerkristyr 18 % (socker, äggvita, rismjöl och risstärkelse, hasselnötsmjöl, hasselnötsmassa, mandelmjöl, solrosolja, naturliga smaker), kanderade apelsinskal (apelsinskal, glukos-fruktossirap, socker, surhetsreglerande ämne: citronsyra), smör (mjölk), ägg, socker, äggula, naturlig jäst (vetemjöl), mandel, mjölk. Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, glukossirap, kakaosmör, naturliga smaker, salt.
Kan innehålla spår av andra nötter och soja. Markerad text tydliggör allergener. Förvaras torrt och svalt.
100 gram.
Producent: Brera Milano – läs mer här.
Colomba, italiensk surdegskaka med mandel & apelsinbitar täckt av sockerkristyr
italienskt bakverk som bara är ett måste för familjen att dela under påsken. Avnjut den till en kaffe eller kanske ett glas halvsött prosecco.
Ingredienser: vetemjöl (gluten), sockerkristyr 18 % (socker, äggvita, rismjöl och risstärkelse, hasselnötsmjöl, hasselnötsmassa, mandelmjöl, solrosolja, naturliga smaker), kanderade apelsinskal (apelsinskal, glukos-fruktossirap, socker, surhetsreglerande ämne: citronsyra), smör (mjölk), ägg, socker, äggula, naturlig jäst (vetemjöl), mandel, mjölk. Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, glukossirap, kakaosmör, naturliga smaker, salt.
Kan innehålla spår av andra nötter och soja. Markerad text tydliggör allergener. Förvaras torrt och svalt.
1000 gram.
Producent: Brera Milano – läs mer här.
Colomba, italiensk surdegskaka med mandel & apelsinbitar täckt av sockerkristyr
italienskt bakverk som bara är ett måste för familjen att dela under påsken. Avnjut den till en kaffe eller kanske ett glas halvsött prosecco.
Ingredienser: vetemjöl (gluten), sockerkristyr 18 % (socker, äggvita, rismjöl och risstärkelse, hasselnötsmjöl, hasselnötsmassa, mandelmjöl, solrosolja, naturliga smaker), kanderade apelsinskal (apelsinskal, glukos-fruktossirap, socker, surhetsreglerande ämne: citronsyra), smör (mjölk), ägg, socker, äggula, naturlig jäst (vetemjöl), mandel, mjölk. Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, glukossirap, kakaosmör, naturliga smaker, salt.
Kan innehålla spår av andra nötter och soja. Markerad text tydliggör allergener. Förvaras torrt och svalt.
500 gram.
Producent: Brera Milano – läs mer här.
Flora & Fauna-kollektionen
Colomba Classico med mandel och kanderad apelsin
Ett italiensk traditionellt bakverk. Det här är den klassiska smaken med kanderad apelsin, med dekor av mandel och sockerkristyr. Obs Kakan innehåller också hasselnöt.
Namnet colomba kommer från italienska ordet för duva, då bakverket är i form av en duva.
Ingredienser: vetemjöl (gluten), kanderade apelsinskal (apelsinskal glukos-fruktossirap, socker, surhetsreglerande ämne: citronsyra), smör (mjölk), sockerkristyr 11% (socker, äggvita*, rismjöl och risstärkelse, hasselnötsmjöl, hasselnötsmassa, mandelmjöl, solrosolja, naturliga smaker), ägg*, socker, äggula*, naturlig jäst (vetemjöl), mandel, mjölk, glukossirap. Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, salt, naturliga smaker. Kan innehålla spår av andra nötter och soja. *Ägg från frigående höns. Förvaras torrt och svalt.
1000 gram.
Producent: Muzzi
Colomba med mandel och sockerkristyr
Ett italiensk traditionellt bakverk. Den här påminner om den klassiska men är utan frukt. Den har en dekor av mandel och sockerkristyr. Obs Kakan innehåller också hasselnöt.
Namnet colomba kommer från italienska ordet för duva, då bakverket är i form av en duva.
Ingredienser: vetemjöl (gluten), ägg*, socker, smör (mjölk), sockerkristyr 11% (socker, äggvita*, rismjöl och risstärkelse, hasselnötsmjöl, hasselnötsmassa, mandelmjöl, solrosolja, naturliga smaker), socker, naturlig jäst (vetemjöl), mandel, mjölk, Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, kakaosmör, naturliga smaker, salt. Kan innehålla spår av andra nötter och soja. *Ägg från frigående höns
1000 gram.
Producent: Muzzi
Colomba med limoncello och choklad
Ett italiensk traditionellt bakverk. Det här är en underbar variant av kakan med limoncellocréme och chokladtäcke.
Namnet colomba kommer från italienska ordet för duva, då bakverket är i form av en duva.
Ingredienser: vetemjöl (gluten), limoncellocréme 15 % (socker, glukossirap, helmjölkspulver, limoncellolikör 10 % (vatten, socker, alkohol, citroninfusion 10 %), vatten, naturlig smak, stabiliseringsmedel: pektin) smör (mjölk), ägg*, kanderade citronskal (citronskal, glukos-fruktossirap, socker, surhetsreglerande medel: citronsyra), socker, choklad 5,5 % (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin, arom: naturlig vanilj), äggula*, naturlig jäst (vetemjöl (gluten), mjölk, socker 2 % (florsocker (socker, vetestärkelse (gluten), solroslolja, vetestärkelse (gluten), potatisstärkelse, naturlig färgmedel: curkumin, naturlig smak), Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, glukossirap, arom, salt. Kan innehålla spår av nötter och soja. *Ägg från frigående höns.
1000 gram.
Producent: Muzzi
Columba med Skogsbärssmak och mandel
Ett italiensk traditionellt bakverk. Den här påminner om den klassiska smaken men innehåller kanderade skogsbär, med dekor av mandel och sockerkristyr. Obs Kakan innehåller också hasselnöt.
Namnet colomba kommer från italienska ordet för duva, då bakverket är i form av en duva.
Ingredienser: vetemjöl (gluten), smör (mjölk), ägg*, kanderad skogsbär 11 % (vinbär, socker, jordgubbar, björnbär, blåbär, surhetsreglerande ämne: citronsyra), sockerkristyr 11% (socker, äggvita*, rismjöl och risstärkelse, hasselnötsmjöl, hasselnötsmassa, mandelmjöl, solrosolja, naturliga smaker), socker, äggula*, naturlig jäst (vetemjöl), mjölk, mandel, Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, naturliga smaker, salt. Kan innehålla spår av andra nötter och soja. *Ägg från frigående höns.
1000 gram.
Producent: Muzzi
Ballong-kollektionen
Classico med mandel och apelsin
Colomba Classico med mandel och kanderad apelsin
Ett italiensk traditionellt bakverk. Det här är den klassiska smaken med kanderad apelsin, med dekor av mandel och sockerkristyr. Obs Kakan innehåller också hasselnöt.
Namnet colomba kommer från italienska ordet för duva, då bakverket är i form av en duva.
Columba – stor
Ingredienser: vetemjöl (gluten), kanderade apelsinskal (apelsinskal glukos-fruktossirap, socker, surhetsreglerande ämne: citronsyra), smör (mjölk), sockerkristyr 11% (socker, äggvita*, rismjöl och risstärkelse, hasselnötsmjöl, hasselnötsmassa, mandelmjöl, solrosolja, naturliga smaker), ägg*, socker, äggula*, naturlig jäst (vetemjöl), mandel, mjölk, glukossirap. Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, salt, naturlig arom. Kan innehålla spår av andra nötter och soja. *Ägg från frigående höns. Förvaras torrt och svalt.
1000 gram.
Colombina – liten
Ingredienser: vetemjöl (gluten), sockerkristyr 22 % (socker, äggvita*, rismjöl och risstärkelse, hasselnötsmjöl, hasselnötsmassa, mandelmjöl, solrosolja, naturliga smaker), kanderade apelsinskal (apelsinskal, glukos-fruktossirap, socker, surhetsreglerande ämne: citronsyra), smör (mjölk), ägg*, socker, äggula*, naturlig jäst (vetemjöl), mandel, mjölk. Emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung, glukossirap, kakaosmör, naturlig arom, salt. Kan innehålla spår av andra nötter och soja. *Ägg från frigående höns. Förvaras torrt och svalt.
100 gram.
Producent: Muzzi