Hej!

 

Här en kort presentation av det glada gänget som är Beriksson.

 

Benny Eriksson

Är grundare till Beriksson och en ständig glädjespridare genom sin passion till det goda i livet och sin förmåga att lyckas vända det mesta till något positivt. Benny är lagledare, far till 3 barn, idéspruta och grundare till Beriksson. Ser du Beriksson på en mässa så är Benny på plats med hatten på.

 

 

Elisabeth Erichsen

Vad skulle vi vara utan Elisabeth. Hon har varit vår klippa i ur och skur i stort sett sedan Beriksson drog igång. Hon sköter inköp, säljer, supportar och ser till kunderna får sina leveranser i tid. Hon bidrar med många härligt skratt och kan även ge dig ett tips eller två på trevliga vandringsleder.

 

Magnus Larsson

Magnus är Johans medkumpan på lagret som packar och vår klippa på lagret som ser till att varorna hamnar på rätt hylla och att våra kära kunder får det de har beställt. (Magnus ser du närmst kameran).

 

Johan Kallin

Johan är Magnus medkumpan på lagret som packar, fungerar som idéspruta, är vår extra IT-support samt ser till att hålla medelåldern nere på Beriksson. Johan påstår sig vara Liverspools allra största supporter. "Allez Allez Allez". (Johan ser du längst bort från kameran)

 

Linda Eriksson-Andlauer

Linda jobbar på kvalitetssäkring, struktur och att utveckla verksamheten vidare. Linda är utbildad inköpare inom textilbranschen och har förutom Kappahl även jobbat inom modebranschen i Munchen. Är förutom Beriksson’s Drill Sergeant även syster och dotter.

 

Erica Eriksson

Erica är senaste tillskottet i Berikssongänget. Hon är dotter och syster till de andra Erikssonarna på företaget. Erica driver en bakblogg, är yogainstruktör, kostrådgivare och lantmäteriingenjör. Erica jobbar 50 % med sälj och kundkontakt och hon skapar även recept. 

 

 

 

Markus Eriksson

Markus har varit med sedan starten då Benny och Markus åkte till en chokladfestival i Turin och upptäckte de tre första producenterna. Han jobbar idag med att förbättra kundupplevelsen, sortiment och sköter även kommunikation. Markus håller till på Helio i Hornstull, Stockholm. Dagens höjdpunkt enligt honom är en bit god choklad till en espresso.

 

Eva Eriksson

Är Bennys fru och har koll på ekonomin och sköter webshoppen. Eva är även biodlare med systern Åsa och självklart finner du Assarebos honung i vårt soritment men i begränsad upplaga. Eva kommer gärna med bra tips på ölsorter som passar till godsakerna. 

   

Fredrik Sahlsten Glimmevi

Är Berikssons Master Taster. Fredrik utvecklar smakkombinationer och beskrivningar av smaker och trollar med ord och smaker som ingen annan. Han håller provningar inom såväl choklad som dryck och gärna i kombination. Fredrik arbetar från Göteborg och arbetar även för företaget Smaka som arrangerar dryckesprovningar.

  

Du når alla genom maila till (resp) förnamn@beriksson.se.

Beriksson _provsmakningssession _provsmakning _haket

Berikssonare på ölmekkat Haket i Göteborg.