Hej!

 

Här en kort presentation av det glada gänget som är Beriksson.

 Beriksson _Formex _Benny _jan 2015

Benny Eriksson

Är grundare till Beriksson och en ständig glädjespridare genom sin passion till det goda i livet och sin förmåga att lyckas vända det mesta till något positivt. Benny är lagledare, idéspruta och grundare till Beriksson. Ser du Beriksson på en mässa så är Benny på plats med hatten på. Kontakta honom på benny(at)beriksson.se.

 

Elisabeth Erichsen

Gör inköp, supportar våra kunder och ser till att du får dina leveranser i tid. Elisabeth har full koll på vad som går in och ut på Beriksson och bidrar med många härligt skratt! Kontakta Elisabeth på elisabeth(at)beriksson.se.

 

Magnus Larsson

Magnus är vår klippa på lagret som ser till att varorna hamnar på rätt hylla och att våra kära kunder får det de har beställt.

 

Johan Kallin

Johan är Magnus medkumpan på lagret som packar, fungerar som idéspruta, privat hacker samt ser till att hålla medelåldern nere på Beriksson.

 

Linda Eriksson-Andlauer

Linda jobbar på kvalitetssäkring, struktur och att utveckla verksamheten vidare. Linda är syster till Markus och dotter till Benny. 

 Beriksson _markus _choklad _delikatesser

Markus Eriksson

Uppdaterar sociala medier och hemsida tillsammans med Fredrik. Markus driver även utvecklingen av service, design och sortiment hos Beriksson. Markus vill ständigt utveckla saker och ting. Markus får du se på många av mässorna som vi deltar på. Markus håller till på kontorshotellet Helio på Södermalm i Stockholm. Kontakta Markus på markus(at)beriksson.se

 

Fredrik _choklad _Omnom _distribution _Beriksson _web

   

Fredrik Sahlsten Glimmevi

Är Berikssons Master Taster. Fredrik utvecklar smakkombinationer och beskrivningar av smaker. Han trollar med ord och smaker så Elisabeth och Maria vänder sig av skratt på kontoret. Fredrik skriver mestadelen av texterna för Beriksson. Fredrik håller ofta provningarna som vi arrangerar under mässorna. Fredrik arbetar från Göteborg och arbetar även för företaget Smaka som arrangerar dryckesprovningar.

 

 

Eva Eriksson

Är Bennys fru och har koll på ekonomin och sköter webshoppen. Hon är personen som rör sig i periferin men har full koll på det mesta. Eva kommer gärna med bra tips på ölsorter som passar till godsakerna. Kontakta Eva på eva(at)beriksson.se.

 

Beriksson _provsmakningssession _provsmakning _haket

Berikssonare på ölmekkat Haket i Göteborg.