Vi söker ny personal

Vill du jobba med goda och spännande delikatesser och drycker hos Beriksson i Trollhättan? Vi söker en social och energifull administratör som kommer ha en variationsrik roll inom administration, sälj och inköp. Dela gärna infon med en vän som kan vara intresserad. Ansök senast 16:e maj.

Se hela annonsen.

Skicka din ansökan till linda(at)beriksson.se.

 

Hej!

 

Här en kort presentation av det glada gänget som är Beriksson.

 

Benny

Är grundare till Beriksson och en ständig glädjespridare genom sin passion till det goda i livet och sin förmåga att lyckas vända det mesta till något positivt. Benny är lagledare, far till 3 barn, idéspruta och grundare till Beriksson. Ser du Beriksson på en mässa så är Benny på plats med hatten på.

 

 

Josefine

Vi har fått en ny kollega. Vi välkomnar Josefine till oss. Josefine tar över Elisabeths jobb, då Elisabeth har slutat.

Josefine jobbar med inköp, sälj, supportar och ser till att våra kunder får sina leveranser i tid. 

 

Magnus

Magnus är en av våra klippor på lagret. Han ser till att varorna hamnar på rätt hylla och att våra kära kunder får vad de beställt. Magnus är en fantastisk och hjälpsam kollega som ofta inbjuder till skratt med sina underfundigheter.

 

Johan

Johan är Magnus medkumpan på lagret som packar, fungerar som idéspruta, är vår extra IT-support samt ser till att hålla medelåldern nere på Beriksson. Johan påstår sig vara Liverspools allra största supporter. "Allez Allez Allez". (Johan ser du längst bort från kameran)

 

 

John

John är Magnus kumpan på lagret. Han sköter inleveranser, packar upp, packar leveranserna och ser till att paketen kommer väg i tid till våra kunder.

 

 

Linda

Linda jobbar på kvalitetssäkring, struktur och att utveckla verksamheten vidare. Linda är utbildad inköpare inom textilbranschen och har förutom Kappahl även jobbat inom modebranschen i Munchen. Är förutom Beriksson’s Drill Sergeant även syster och dotter.

 

Erica

Erica är dotter och syster till de andra Erikssonarna på företaget. Erica driver en bakblogg, är yogainstruktör, kostrådgivare och lantmäteriingenjör. Erica jobbar 50 % med sälj och kundkontakt och hon skapar även recept. 

 

Markus

Markus har varit med sedan starten då Benny och Markus åkte till en chokladfestival i Turin och upptäckte de tre första producenterna. Han jobbar idag med att förbättra kundupplevelsen, sortiment och sköter även kommunikation. Markus håller till på Helio i Hornstull, Stockholm. Dagens höjdpunkt enligt honom är en bit god choklad till en espresso.

 

Eva

Är Bennys fru och har koll på ekonomin och sköter webshoppen. Eva är även biodlare med systern Åsa och självklart finner du Assarebos honung i vårt soritment men i begränsad upplaga. Eva kommer gärna med bra tips på ölsorter som passar till godsakerna. 

   

Fredrik

Är Berikssons Master Taster. Fredrik utvecklar smakkombinationer och beskrivningar av smaker och trollar med ord och smaker som ingen annan. Han håller provningar inom såväl choklad som dryck och gärna i kombination. Fredrik arbetar från Göteborg och arbetar även för företaget Smaka som arrangerar dryckesprovningar.

  

Du når alla genom maila till (resp) förnamn@beriksson.se.

Beriksson _provsmakningssession _provsmakning _haket

Berikssonare på ölmekkat Haket i Göteborg.