Nougaterian

Älskar du också nougat? Vi tänkte göra det lättare för dig att hitta vår goda nougat genom att samla upp alla nougatiga produkter här. Gillar du den mjuka nougaten som många kallar "fransk nougat" så kan vi rekommendera torronen från Sorelle Nurzia, älskar du den där krämiga chokladiga nougaten så tipsar vi dig om creminon, giandujan eller giandujottin. Är du också en nougatista?

 

 

 

 

Gianduja

En italienskt typ av nougat som innehåller en blandning av hasselnötter och choklad. Giandujan kommer ursprungligen från regionen Piemonte i norra Italien där den sägs ha utvecklats någon gång under Napoleons regeringstid då England organiserade en blockad i medelhavet som gjorde det svårt för Italien att importera kakao. En chocolatier från Turin drygade ut den lilla kakao han hade tillgång till med lokala rostade hasselnötter och skapade på så vis en helt ny produkt.

Nocciolato – krämig och krispig giandujachoklad (nougat)

Sorelle Nurzias giandujachoklad är en klassisk italiensk delikatess. Gianduja är en typ av mjölkchoklad med nötmassa från en särskild hasselnöt som ger en god och krämig konsistens. Sorelle Nurzias variant är även fylld av hela hasselnötter vilket ger en perfekt konsistens, den krämiga chokladen med en härlig nötighet bryter av mot de stora krispiga hasselnötterna. 

Ingredienser: hasselnötter 27%, socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa. Emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vanilj. Kan innehålla spår av andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt.

Finns både i formatet 100 och 200 gram

Producent: Sorelle Nurzia
Läs mer här. 

 

 

 

 

Nyhet – Gianduja-nougat med hela hasselnötter

Mjuk och len giandujanougat med hela hasselnötter från italienska Majani.

Ingredienser: 
hasselnötter, socker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulvermandel, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.
Kan inneh
ålla spår av andra pistagemandel. Glutenfri. 

I samma serie finns även en cremino med kola och en vit nougat med pistage.
58 gram

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

 

Gianduja med havssalt

Mörka tunna chokladdubloner med nötig giandujanougat och en touch av milt havssalt.

Ingredienser: kakaomassa, socker, hasselnötter 12 %, kakaosmör, helmjölkpulver (mjölk), havssalt från Cervia 0,5 %, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), naturlig vanilj-arom.

20 st dubloner per förpackning (80 g)

Producent: Gardini
Läs mer här.

 

Gianduja salata – En prisbelönt mörk gianduja-nötchoklad med det mjuka saltet från Cervia. Innehåller 1 % havssalt. 

Mörkt jordig kakaodoft med muskot och nejlika i bakgrunden. I munnen exploderar hasselnötterna och får en extra smakdimension av havssaltet som också rundar av bitterheten i chokladen. En ljuvlig partner till Arabica-kaffe och äldre Cognacssorter, men också överraskande god till ett sött mousserande muskat-vin, en nötig brown ale eller det portugisiska starkvinet Moscatel de Setúbal.

Ingredienser: kakaomassa, socker, kakaosmör, hasselnötter, helmjölkpulver, milt havssalt från Cervia 1%, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), Naturlig vaniljarom. Kakaohalt: minst 62 %. Kan innehålla spår av andra nötter.

100 gram.

Producent: Gardini
Läs mer här.

 

 

 

Giandujotti

En italiensk nougatprodukt gjord på hasselnötsnougat formad som en uppochnedvänd båt. Precis som gianduja har den sitt ursprung i regionen Piedmonte i norra Italien. En klassiker till en espresso på italienska kaffebarer. 

 

 

Giandujotti – Classico

Klassisk italiensk krämig giandujottinougat gjord på hasselnötter. Utan mjölk.

Ingredienser: socker, hasselnötter 30%, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av andra nötter (mandel, pistage och valnöt)
30 % hasselnötter.

10 gram.

  

 

Giandujotti Latte

Mjölkchokladgiandujotti med 15 % hasselnötter.

Ingredienser: socker, kakaosmör, hasselnötter 15%, kakaomassa, helmjölkspulver, skummjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av andra nötter (mandel, pistage och valnöt)

15 % hasselnötter.
10 gram

 

   

Giandujotti – Mörk

Krämig giandujottinougat med mörk choklad. Utan mjölk.

Ingredienser: kakaomassa, socker, hasselnötter 30%, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av mjölk och andra nötter (mandel, pistage och valnöt)

30 % hasselnötter.

10 gram.

 

Giandujotti – (Tillfällig röd julförpackning)

Italiensk söt och krämig giandujottinougat med vit choklad.

Ingredienser: socker, hasselnötter 25%, kakaosmör, mjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), naturlig vaniljarom. 
Kan innehålla spår av andra nötter (mandel, pistage och valnöt)

25 % hasselnötter.

10 gram.

 

Producent: Oliva
Läs mer här.

 

 

Cremino

Creminonougaten kommer ursprungligen från Piemonte i Norra Italien. Den lilla nougatbiten består oftast av tre lager, de yttre lagren består av gianduja-nougat, medan det inre lagret kan bestå av smaker som kaffe, citron, hasselnötsmassa och lakrits.

 

 

Cremino med lakrits

Gardinis cremino innehåller så hög nöthalt som 38% från de Piemontesiska hasselnötter, vilket ger en mjuk men kraftfull nötsmak. Den kryddiga och lätt syrliga lakritsen passar utmärkt till den nötiga och fylliga creminon. Tillsammans så blir det en underbar smakharmoni. Gardinis cremino innehåller två olika lager.

En god kombination till lakrits-creminon är Santa Carolina Reserva-Sauvignon Blanc (beställningssortiment). Den passar även till en lagrad rom såsom Zacapa eller Demerara. Den passar även röda viner såsom Amarone Valpolicella. 

Ingredienser: Hasselnötter från Piemonte, socker, kakaomassa, kakaosmör, mjölkpulver, lakritspulver 2 %, emulgeringsmedel: sojalecitin (GMO-fri), naturlig vaniljarom. Innehåller mjölk, hasselnöt och soja. 

Förvaras torrt och svalt.

115 gram per ask.

Producent: Gardini
Läs mer här.

 

 

 

 

Nyhet – Cremino med kola från Majani

Krämig creminonougat med hasselnöt, mandel och små krispiga kolabitar. 

 

Ingredienser: socker, hasselnöt (19 %), kakaosmör, kakaomassa, helmjölkspulver, glukossirap, mandelemulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig arom, vanilj.

Kan innehålla spår av andra nötter. Glutenfri. 

10,13 gram.

Förvaras torrt och svalt.

Producent: Majani
Läs mer här.

Nyhet – Cremino med limoncello från Majani

Krämig cremino-nougat med hasselnöt, mandel och den klassiska italienska citronlikören limoncello..

Ingredienser: socker, mandel (21 %)hasselnöt (21 %), kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj, citroninfusion, naturlig arom.

Kan innehålla spår av pistagemandel. Glutenfri. 

10,13 gram.

Förvaras torrt och svalt.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

  

Nyhet – Creminonougat med salt och kola

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaosmör, kakaomassa, helmjölkspulvermandel, glukossirap, emulgeringsmedel: sojalecitin, havssalt från Cervia, vanilj, naturlig arom.

Kan innehålla spår av pistagemandel. Glutenfri. 

I samma serie finns även en gianduja med hela hasselnötter och en vit nougat med pistage.
58 gram

Producent: Majani
Läs mer här.

Nyhet – Vit choklad-nougat med pistagekrisp

Mjuk vit creminonougat med pistagebitar. Producerad av Majani.

Ingredienser: socker, hasselnötter (19 %), helmjölkspulver, kakaosmör, pistagemandel (14 %), emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.
Kan inneh
ålla spår av andra mandel. Glutenfri. 

I samma serie finns även en gianduja med hela hasselnötter och en creminonougat med salt och kola.
58 gram  

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

Majani Cremino Maracaibo

Prisbelönt creminonougat gjord på den finaste kakaon från Venezuela och vanilj från samma kakaobönder. Len nougat med hasselnöt, mandel och kakao.

Cremino Maracaibo fick pris från italienska chokladakademin 2019.

Hasselnötshalt: 29 %

Kakaohalt: 27 %

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulvermandel, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

10,13 gram per pralin.

Producent: Majani
Läs mer här. 

  

Majani Cremino Bricks

 

Len mjölkchokladnougat med hasselnöt och mandel med krispiga hasselnötsbitar (grönt papper)

Hasselnötter: 44 %

Kakaohalt: 19 %

Ingredienser: hasselnötter (44 %), socker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulvermandel, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj. Kan innehålla spår av andra nötter.

10 gram. 

Producent: Majani
Läs mer här. 

Len hasselnöt- och bittermandel-nougat (Lila papper)

Hasselnötter: 29 %
Kakaohalt: 26 %

Ingredienser: socker, hasselnötter (29 %), kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulvermandel (1 %), emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj, naturliga aromer. Kan innehålla spår av andra nötter.

10 gram. 

Producent: Majani
Läs mer här.

Len hasselnöt- och mandelnougat (vegansk) (Blått papper)

Utsökt krämig hasselnöt- och mandelnougat med 4 lager. Ingen mjölk i receptet.

Producerad av Majani.

Hasselnötter: 22 %
Mandel: 21 %
Kakaohalt: 14 %

Ingredienser: socker, hasselnötter (22%)mandel (21%), kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

Kan innehålla spår av andra nötter och mjölk.

10 gram. 

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

 

 

 

 

Fiat Cremino Classico – 4 lager nougat

Utsökt krämig hasselnöt- och mandelnougat med 4 lager. Ingen mjölk i receptet. Nougaten ingår i Fiat-serien som produceras av Majani.

Hasselnötter: 22 %
Mandel: 21 %
Kakaohalt: 14 %

Ingredienser: socker, hasselnötter (22 %)mandel (21 %), kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

10,13 gram.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

 

 

 

 

Fiat Cremino Noir

Len hasselnöt- och mandelnougat med vanilj. Nougaten ingår i Fiat-serien som produceras av Majani.

Hasselnötter: 29 %

Kakaohalt: 27 %

Ingredienser: socker, hasselnötter (29 %), kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulvermandel (0,5 %), emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

10,13 gram.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

 

 

 

 

Fiat Cremino Extra Noir

Len hasselnöt- och mandelnougat och kakao. Nougaten ingår i Fiat-serien som produceras av Majani.

Hasselnötter: 29 %
Mandel: 12 %
Kakao: 27 %

Ingredienser: socker, hasselnötter (29 %), kakaomassa, mandel (12 %), kakaosmör, helmjölkpulver

Kan innehålla spår av andra nötter och sojalecitin.

10,13 gram.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

Fiat Cremino Freedom Mandel

Len Cremino-nougat utan konventionellt socker med Maltitol och mandel. Nougaten ingår i Fiat-serien som produceras av Majani.
Mandel: 40 %.
Kakaohalt: 18 %

Ingredienser: sötningsmedel (maltitol), mandel (40 %), kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

Kan innehålla spår av andra nötter och mjölk. Innehåller naturligt förekommande socker.

10,13 gram per pralin.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

 

Fiat Granellati

Tre olika chokladbitar med olika typer nötter. Pistage, hasselnöt och mandel. Vilken nötchoklad är din favorit?

 

 

Granellati Pistacchi – len hasselnöt-nougat med pistagebitar

Nougaten ingår i Fiat-serien som produceras av Majani.

Hasselnötter: 19 %
Pistage:14 %
Kakaohalt: 17 %

Ingredienser: socker, hasselnötter (19 %)helmjölkspulver, kakaosmör, pistage (14%), emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.
Kan innehålla spår av andra nötter.

9,3 gram.

Producent: Majani
Läs mer här. 

 

 

Granellati Nocciola – len hasselnötnougat med hasselnötsbitar

Nougaten ingår i Fiat-serien som produceras av Majani.

Hasselnötter: 42 %

Kakaohalt: 20 %

Ingredienser: hasselnötter (42 %), socker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulvermandel, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj. Kan innehålla spår av andra nötter.

9,3 gram.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

Granellati Mandorle  – len mandelnougat med mandelbitar

Nougaten ingår i Fiat-serien som produceras av Majani.

Mandel: 51 %

Kakaohalt: 17 %

Ingredienser: mandel (51 %), socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.
Kan innehålla spår av andra nötter och mjölk.

9,3 gram. 

Producent: Majani
Läs mer här. 

 

 

Presentaskar

 

 

 

 

Presentförpackning med 4 praliner – 4 Dadi Fiat Mix 

Liten presentförpackning med blandade creminonougater i Fiatserien.

Innehåller 2 Fiat Cremino Classic, 1 Fiat Cremino Noir och 1 Fiat Cremino Extra Noir. För mer info om varje sort, se ovan.

Ingredienser: socker, hasselnötter, mandel, kakaosmör, kakaomassa, helmjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

Kan innehålla spår av andra nötter.

4 praliner. 10,13 gram per pralin. 

Producent: Majani
Läs mer här. 

 

 

 

Presentask med 18 praliner –  Dadino Fiat Mix
Liten presentask med blandad Fiat creminonnougat: Classico, Extranoir och Noir.

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, mandelhelmjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

Kan innehålla spår av andra nötter.

Asken innehåller 18 st Fiatcreminos. 10,13 gram per pralin.

Producent: Majani
Läs mer här. 

 

 

Nyhet – Fiat Classico Mellan – 4 nougatlager – Presentasken innehåller 48 st

Mellan presentask med Fiat cremino classico: len nougat med mandel och hasselnöt. – Utan mjölk i receptet.

Hasselnötter: 22 %
Mandel: 21 %
Kakaohalt: 14 % 

Ingredienser: socker, hasselnötter (22%)mandel (21%), kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

Kan innehålla spår av andra nötter och mjölk.

48 st praliner i en ask.

10,13 gram per pralin.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

 

 

Nyhet – Fiat Noir Mellan – 4 nougatlager – Presentasken innehåller 48 st

Mellan presentask med Fiat cremino Noir: Len hasselnöt- och mandelnougat med vanilj.

Hasselnötter: 29 %

Kakaohalt: 27 %

Ingredienser: socker, hasselnötter (29 %), kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulvermandel (0,5 %), emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

48 st praliner i en ask.

10,13 gram per pralin.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

 

 

Nyhet – Fiat Mix Mellan – Presentask med 48 praliner
Mellan presentask med blandad Fiat creminonnougat: Classico, Extranoir och Noir.

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, mandelhelmjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

Kan innehålla spår av andra nötter.

Asken innehåller 48 st.
10,13 gram per pralin.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

 

Dadone Fiat Classico – 4 nougatlager – Presentasken innehåller 100 st

Stor presentask med Fiat cremino classico: len nougat med mandel och hasselnöt. – Utan mjölk i receptet.

Hasselnötter: 22 %
Mandel: 21 %
Kakaohalt: 14 % 

Ingredienser: socker, hasselnötter (22%)mandel (21%), kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

Kan innehålla spår av andra nötter och mjölk.

100 st praliner i en ask.

10,13 gram per pralin.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

 

 

 

 

Julsortiment

 

Cremino- och chokladkalender 
Chokladkalender med 25 olika luckor. Ja, du läste rätt. I Italien firar man jul den 25:e och därför får du en bonus i denna kalender. Den innehåller blandade chokladvarianter: Cremino Classico, Cremino Noir, Cremino hasselnöt, Cremino pistage, mjölk- och mörk chokladbit och en liten lekfull överraskning.

 

Ingredienser: socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulver, mandel, pistagemandel,

emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

 

225 gram. 

Producent: Majani
Läs mer här.

 

Chokladask
Lyxig och elegant presentask blandat med jul-cremino, chokladgranar (mörk och mjölkchoklad) samt chokladkulor.

Ingredienser: sockerkakaomassa, hasselnötter, kakaosmör, mandel, helmjölkspulver, icke härdade vegetabiliska fetter (kokos-, kakao-, solros-, olivolja), skummat mjölkpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

Kan innehålla spår av pistagemandel. Glutenfri.

257 gram.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

 

Julcremino
Julcremino med hasselnöt och mandel. Det är samma innehåll som i den vita Fiat-creminon med de 4 creminolagren. Krämig nougat utan mjölk.

Utsökt krämig hasselnöt- och mandelnougat med 4 lager. Ingen mjölk i receptet.

Hasselnötter: 22 %
Mandel: 21 %
Kakaohalt: 14 %

Ingredienser: socker, hasselnötter (22 %)mandel (21 %), kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.

10,13 gram.

Producent: Majani
Läs mer här.

 

Torronenougat

  

En klassisk italiensk nougatkonfektyr-produkt som görs på vispad äggvita, honung och socker samt olika typer av mandlar, nötter eller torkad frukt. Italiensk torrone har en historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till medeltiden. När den berömde härföraren Francesco Sforza år 1441 gifte sig med Bianca Maria Visconti i staden Cremona serverades på banketten en storslagen dessert gjord av honung, äggvitor och nötter i form av stadens berömda klocktorn, Torrazzo di Cremona.

Ibland hävdas att det är därav torronen fått sitt namn. Numera gör man dock torrone över hela Italien och varje regions nougat har sin egen speciella konsistens och smaksättning. Torrone har blivit ett sätt att framhäva både en distinkt regional och nationell italiensk identitet på samma gång.


Mjuk vit torronenougat med hasselnötter, täckt av ett lager mörk choklad –
Torrone Bianco Tenero Ricoperto Di Cioccolato

Mjuk vit torronenougat med hasselnötter och honung, doppad i mörk choklad. Konsistensen påminner om mjuk fransk nougat. Torronenougaten täcks av ett oblat för att hålla ihop den, och doppas i mörk choklad.

Ingredienser: mörk choklad 30% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vanilj), honung, socker, hasselnötter, kakaosmör, äggvita, oblat (potatisstärkelse, vatten vegetabilisk olja) vanillin. 

Innehåller sojalecitin, hasselnötter och äggvita. Kan innehålla spår av mjölk, gluten och andra nötter. 

Bör förvaras torrt och svalt.

40 gram (finns även som 200 gram)

Producent: Sorelle Nurzia
Läs mer här.  

 

  

Mjuk chokladtorrone-nougat med hasselnötter – Torrone Tenero con Cioccolato

Mjuk choklad -torronenougat med hasselnötter, choklad och honung. Den påminner lite om den mjuka franska nougaten. Nougaten täcks av ett oblat för att hålla ihop den.

Ingredienser: hasselnötter 25%, socker, honung, mörk choklad 13% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: Sojalecitin, vanilj) kakaomassa, äggvita, oblat (potatisstärkelse, vatten, olivolja, kakao). 

Kan innehålla spår av mjölk, gluten och andra nötter. 

Bör förvaras torrt och svalt.

40 gram (finns även som 200 gram)

Producent: Sorelle Nurzia
Läs mer här.  

 

Torrone – mellan (86 gram)  

 

 

Mjuk vit nougat med mandel och pistagenötter – Torrone Bianco tenero con mandarle e pistacchi

Mjuk härlig nougat med pistage, mandel och honung. Den påminner om den mjuka franska nougaten. Den täcks av ett oblat för att hålla ihop den.

Ingredienser: honung, socker, mandel 20%, kakaosmör, pistagenötter 13%, äggvita, oblat (potatisstärkelse, vatten, olivolja), vanilj. Innehåller mandel, pistage, äggvita.

Kan innehålla spår av mjölk, gluten och andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt.

86 gram (finns även som 200 gram).

Producent: Sorelle Nurzia
Läs mer här. 

 

 

Mjuk vit torronenougat med hasselnötter – Torrone Bianco Tenero 

Mjuk härlig nougat med hasselnötter och honung. Den påminner om den mjuka franska nougaten. Den täcks av ett oblat för att hålla ihop den.

Ingredienser: honung, socker, hasselnötter 27 %, kakaosmör, äggvita, oblat (potatisstärkelse, vatten, olivolja), arom: vanilj.

Kan innehålla spår av mjölk, gluten och andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt.

86 gram (finns även som 200 gram).

Producent: Sorelle Nurzia
Läs mer här. 

 

 

 

Torrone – stor (200 gram)

 

 

 
Mjuk vit torronenougat med hasselnötter
 – Torrone Bianco Tenero 

Mjuk härlig nougat med hasselnötter och honung. Den påminner om den mjuka franska nougaten. Den täcks av ett oblat för att hålla ihop den.

Ingredienser: honung, socker, hasselnötter 27 %, kakaosmör, äggvita, oblat (potatisstärkelse, vatten, olivolja), arom: vanilj.

Kan innehålla spår av mjölk, gluten och andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt.

200 gram (finns även som 86 gram).

Producent: Sorelle Nurzia
Läs mer här.  

 

 

 

 

 

 
Mjuk vit torronenougat med hasselnötter, täckt av ett krispigt lager mörk choklad –
 
Torrone Bianco Tenero Ricoperto Di Cioccolato

Mjuk vit torronenougat med hasselnötter och honung, doppad i mörk choklad. Konsistensen påminner om mjuk fransk nougat. Torronenougaten täcks av ett oblat för att hålla ihop den, och doppas i mörk choklad.

Ingredienser: mörk choklad 30% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vanilj), honung, socker, hasselnötter, kakaosmör, äggvita, oblat (potatisstärkelse, vatten vegetabilisk olja) vanillin. 

Kan innehålla spår av mjölk, gluten och andra nötter. 

Bör förvaras torrt och svalt.

200 gram eller 40 gram.

Producent: Sorelle Nurzia
Läs mer här. 

 

 

 

 


Mjuk vit torronenougat med mandel och pistagenötter
 – 
Torrone Bianco Tenero con Mandorle e Pistacchi

Mjuk härlig nougat med pistage, mandel och honung. Den påminner om den mjuka franska nougaten. Den täcks av ett oblat för att hålla ihop den.

Ingredienser: honung, socker, mandel 25%, kakaosmör, pistagenötter 13%, äggvita, oblat (potatisstärkelse, vatten, vegetabilisk olja), vanilj. 

Kan innehålla spår av mjölk, gluten och andra nötter.

Bör förvaras torrt och svalt.

200 gram (finns även som 86 gram).

Producent: Sorelle Nurzia
Läs mer här 

 

 

 

 

Mjuk chokladtorrone-nougat med hasselnötter – Torrone Tenero con Cioccolato

Mjuk choklad-torronenougat med hasselnötter, choklad och honung. Den påminner lite om den mjuka franska nougaten. Nougaten täcks av ett oblat för att hålla ihop den.

Ingredienser: hasselnötter 25%, socker, honung, mörk choklad 13% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: Sojalecitin, vanilj) kakaomassaäggvita, oblat (potatisstärkelse, vatten, olivolja, kakao). 

Kan innehålla spår av mjölk, gluten och andra nötter. 

Bör förvaras torrt och svalt.

200 gram (finns även som 40 gram).

 

Producent: Sorelle Nurzia
Läs mer här