Kusmi Tea Grand Hotel – Julkollektion

Gör dig redo för en magisk julvistelse på Kusmi Tea Grand Hotel. Vid ankomsten möts du av vackert dekorerade salonger, upplysta träd och omsorgsfullt inslagna julklappar. Det majestätiska palatset är dekorerat med eleganta detaljer av guld och vinrött. Butlers med lika stora leenden som hattarna är höga glider graciöst förbi med famnarna fulla med julgåvor och ser till att varje besökare får en fantastisk upplevelse.

 

Det är ingen tvekan, Kusmi Tea har dragit fram alla essen ur rockärmen och lämnar inget åt slumpen. Denna julen kommer bli något utöver det vanliga.

 

Tsarevna, ett julte med magiska smaker

Allt börjar med ett besök i terummet för att möta Tsarevna, julens stora stjärnte. Ångande heta muggar med te och förtrollande aromer av apelsin, vanilj och kryddor som kardemumma, kanel och lakrits. Detta ekologiska svarta limited edition-te avslöjar kraftfulla, förföriska noter.

 

Dessutom finns Tsarevna som ett gåvoset med en elegant isotermisk flaska som även den är dekorerad i rött och guld; Den perfekta gåvan att smyga under julgranen för att glädja favoritmostern som älskar kryddor eller den pryltokiga brodern som alltid är på språng.

 

Bryggning: Låt teet dra i ca 90 gradigt C vatten 3-4 minuter.

Ingredienser: svart te* (47 %), ingefära*, kardemummafrön*, kanel*, apelsinskal* (8 %), lakritsrot*, apelsinolja, naturlig ingefäraarom, naturlig kardemummaarom, naturliga aromer.

 

Tsarevna finns i
löste i en lyxig burk 120 g.
20 tepåsasar i ask
tepåsar för serveringar
Presentask med lösste i burk och presentflaska

 

 

 

Glögg, ett bärigt och kryddigt örtte

I trädgården på The Grand Hotel har de första snöflingorna fallit och fontänen har frusit till is. Skogen av stjärnklädda granar lyser upp i en färgkavalkad och staplarna med te blir bara högre och högre! Ett av teerna är ett lugnande örtte, perfekt att avnjuta under vinterns hektiska förberedelser; Kusmi Tea har nämligen återlanserat vår klassiska juldryck i form av ett örtte.

Smaka en blandning av kryddor, med fruktiga noter av hibiskus, svart vinbär, tillsammans med lockande smaker som kanel, lakrits och kardemumma. Och du, det är teinfritt. Glögg bjuder på värmen från den skandinaviska julen.

 

Bryggning: Låt teet dra i ca 95 gradigt C vatten 5 minuter.

Ingredienser: kryddor* (kanel*, kardemumma*) (31 %), druvor* (19%), hibiskus* (14%), citronskal* (13 %), svartvinbär* (12%), lakritsrot*, naturlig kanelarom, apelsinolja*. 

*Ekologiska råvaror.

Innehåller lakrits – personer som lider av högt blodtryck bör undvika för hög konsumption

 

Glögg finns i
löste i en lyxig burk 125 g
20 tepåsasar i ask

 

 

 

En lyxig julkalender att avnjuta medan ni väntar

De upplysta fönstren är inramade av upplysta ädelgranar och ger en insyn i vad som händer bakom kulisserna på Kusmi Tea Grand Hotel. Varje dag väntar nya överraskningar och äventyr. Svarta, gröna och vita teer; friska, fruktiga eller kryddiga; Utsökta avslappnande örtteer. Ikoniska teblends erbjuds vid sidan av de senaste innovationerna, såsom Vit Bellini som är ett vitt te med persika och aprikos och det trendiga gröna teet med mynta och gurka. Det finns även (spoiler alert) utsökta miniatyrer och söta accessoarer – som man bara måste ha! Varför vänta till jul för att unna dig och dina nära? På Kusmi Tea Grand Hotel har festligheterna redan börjat.

 

Adventskalender med ekologiskt te

Innehåll: Ett ekologiskt urval av 20 tepåsar och 2 miniatyrer, inklusive svarta, gröna och vita teer; örtteer och 2 accessoarer för den ultimata testunden.

 

 

 

 

Presentask

Smånissarna på The Grand Hotel har tänkt på allt! Deras enda mål är att vara säkra på att vi har en så härlig upplevelse som möjligt! Medan Tsarevna, som är limited edition, redan är en stor favorit sedan tidigare, så finns det ett flertal antal andra gåvoideer på listan. Först upp är ett annat färgglatt gåvoset: ”The Iconic Blends”, med åtta populära terecept. Dessa inkluderar det legendariska paret och de citrusfyllda Anastasia och Prins Vladimir, två delikata gröna teer, tillsammans med ett svart te och juligt örtte – bland många andra.

 

 

Läs mer om Kusmi Tea.