Provningar

Nu erbjuder vi även digitala chokladprovningar. Vi arrangerar provningar både för privatpersoner men även för grupper, som digitalt kalas eller för att hitta på något kul och lärorikt med kollegorna på företaget.
 
 
Boka privat provning för ditt sällskap
Kontakta oss för att boka en privat provning. Du kan även ringa oss och boka på 0520-82007.
 
 
 
 
Under provningen får du lära dig allt om kakao och choklad. Hur gör man choklad? Vad är bra choklad? Är vit choklad verkligen choklad? Nu kan du äntligen få svar på din chokladfråga!
 
Den klassiska provningen är ca 60 minuter och du får då njuta av 12 chokladbitar från olika varumärken varav flera av dem rankas som några av världens bästa choklader. Chokladpaketet skickas ut till i god tid före eventet tillsammans med instruktioner hur provningen fungerar. Kostar 395 kronor per provningsdeltagare. 
 
Vi arrangerar även lakritsprovningar samt kombinationsprovningar med drycker.
 

Våra klassiska provningar

Beriksson erbjuder specialanpassade provningar för dig och ditt sällskap men vi har även inbokade provningar runtom i Sverige som du kan anmäla dig till. Under de gemytliga provningarna får ni smaka ett brett och spännande utbud av choklad eller lakrits från vårt sortiment. Exempel på choklad som serveras på provningarna är de prisbelönade Marou faiseurs de chocolat, Gardini och Rococo och göteborgschokladen Standout Chocolate.

 

Under lakritsprovningarna får ni prova ekologisk lakrits från Kalabrien som rankas som den bästa i världen på grund av den välbalanserade smaken. Ni får då smaka lakrits från Nature Med. Ni har även möjlighet att avsmaka dem till goda drycker av olika typer. Vi erbjuder provningar med såväl whisky, öl, rom och calvados.
Vi har provningar i Göteborgsområdet med smakexperten Fredrik Sahlsten Glimmevi, i Västsverige av Benny Eriksson och i Stockholm med Mats Sköld.

 

Under provningarna kan ni exempelvis få njutningstips, information och kuriosa kring hur dessa produkter odlas, skördas, hur ursprung och floran i området påverkar produkterna och hur dessa läckerheter påverkar din hälsa. Förutom detta får du ju även träffa andra trevliga människor som också älskar det goda livet.